Omiljene Aktivnosti u 2016. Godini


Novogodišnje pripreme su uveliko počele! Dok razmišljate o odlukama iz ove i smišljate kako da unapredite kvalitet života u narednoj godini, ne zaboravite da FitPass predstavlja lak i jednostavan način vođenja zdravog i aktivnog života. Pročitajte Omiljene Aktivnosti FitPass korisnika iz 2016. i odaberite najdražu aktivnost kojom ćete se baviti u novoj 2017. godini. 

Uz FitPass imate mogućnost kombinovanja preko 50 sportskih disciplina po ličnoj volji. Iskoristite mogućnosti koje imate i u novoj 2017. godini kombinujte discipline ili isprobajte sportove koje do sada niste!

Sami ili sa prijateljima, izaberite disciplinu koja vas je oduvek interesovala ili neku o kojoj ne znate apsolutno ništa i na stranici Objekti pronađite objekat koji u svojoj ponudi ima željenu aktivnost. Upoznajte nove ljude, doživite novo iskustvo i učinite život zanimljivijim uz FitPass!

Omiljene Aktivnosti u 2016. Godini

Vežbanje u Teretani i Grupni Treninzi

Teretana predstavlja jedan od najjednostavnijih i najpopularnijih načina za održavanje fizičke aktivnosti. Mogućnost prilagođavanja treninga i intenziteta svojim potrebama i mogućnostima, angažovanje trenera, vežbanje u paru ili individualno, kombinovanje vežbi snage sa kardio treninzima – samo su neki od razloga zbog kojih je teretana postala omiljeno mesto za rekreaciju savremenog čoveka.

Većina teretana u svojoj ponudi ima i grupne programe za ljubitelje svetskih programa vežbanja, većih grupa vežbača i zabavne atmosfere koja vlada na njima.

Angažujte personalnog trenera za najbolje rezultate koje možete da postignete vežbajući u teretani ili se priključite grupnom programu i upoznajte nove ljude kroz zabavnu rekreaciju. Saznajte zašto vežbanje u teretani i grupni programi spadaju u omiljene aktivnosti u 2016. godini! 

Plivanje

Omiljene Aktivnosti

FitPass korisnici više ne moraju da čekaju leto da bi uživali u svojoj omiljenoj aktivnosti – plivanju! Pristup velikom broju zatvorenih bazena pruža im mogućnost da kombinuju omiljene discipline i izbegnu monotoniju koja se povremeno javlja tokom vežbanja.

Ne samo da plivanje spada u jedne od najzdravijih aktivnosti, već dokazano smiruje um i popravlja raspoloženje. Praktikujte svoju omiljenu disciplinu u jutarnjim časovima kako bi obezbedili sebi uspešan dan pun energije!

Objekti sa najbolje ocenjenim bazenima su:

u Beogradu:  SRC “Tašmajdan” i SRC “11. April”,

u Novom Sadu:  “Spens”,

u Nišu:  SC “Čair”,

u Subotici: SRC “Prozivka”.

Funkcionalni Trening (CrossFit)

Iako ovakav tip treninga najviše odgovara pripadnicima specijalnih jedinica, takmičarima iz ekstremih borilačkih sportova ili se koristi kao dopuna treninga radi poboljšanja performansi u drugim sportovima, funkcionalni trening postao je popularan i među rekreativnim vežbačima u Srbiji.

Ne samo da sa lakoćom topi kilograma i jača mišiće, funkcionalni trening ubrzava metabolizam, poboljšava izdržljivost i olakšava obavljanje svakodnevnih obaveza i aktivnosti. Nije ni čudo što u gotovo svakom gradu u Srbiji možete pronaći objekat koji u svojoj ponudi ima funkcionalni trening.

Spa & Wellness Programi

Opuštanje u sauni ili turskom kupatilu, bazenu ili đakuziju, na raznim masažama i relaks programima – samo su neke od najdražih aktivnosti u kojima su FitPass korisnici uživali tokom 2016. godine. Pružite svom telu najbolje i opustite se u proverenim Spa & Wellness centrima.

Najbolje ocenjeni Spa & Wellness centri su:

u Beogradu: Body & Soul “Wellness Centar” i SRC “11. April”,

u Novom Sadu: “Livada” centar i Wellness Hotel “Park”,

u Nišu: Fitness Wellness Centar “Top Form Plus”.

Osim pristupa objektima, uz FitPass karticu ostvarujete i razne popuste na dodatne usluge koje doprinose zdravijem načinu života. Iskoristite svoj popust u restoranima zdrave hrane, na kupovinu suplemenata i sportske opreme, lekarske i nutricionističke preglede i posvetite se zdravom načinu života na jednostavan način.

Timski Sportovi

Među Omiljene Aktivnosti 2016. godine definitivno spadaju i timski sportovi poput: fudbala, odbojke, rukometa, košarke ili korfbola. Timska igra, zabava i rekreacija u jednom sigurno će doprineti boljim prijateljskim odnosima i stvoriti trenutke koje ćete dugo pamtiti.

Okupite svoje prijatelje, pronađite objekat koji u ponudi ima disciplinu koju tražite i rezervišite svoj termin na vreme!

Omiljene Aktivnosti

Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.