Power Gym

Trenirajte u Power Gym Teretani na 500m2


Fitness & Wellbeing centar Power Gym Plus nastao je sa ciljem da ljudima pruži prijatan boravak i odlične uslove za rekreaciju. Sa tradicijom od preko 20 godina, Power Gym spada u najpopularnije teretane na Banovom brdu koje svojim vežbačima nudi stručno znanje, prostrane zone za treniranje, najsavremenije sprave i najpristupačnije mogućnosti.

Na preko 500m2 vežbači se mogu opredeliti za treniranje u teretani, na kardio programu i u fitness zoni. Uz FitPass karticu možete trenirati u Power Gym-u šta želite bez doplate, a uz specijalne pogodnosti imate mogućnost angažovanja i personalnog trenera.

Power Gym

Power Gym

Teretana i Kardio Program

Teretana i Kardio zona Power Gym-a opremljeni su najsavremenijim spravama za vežbanje. Instruktori su edukovani po fitnes standardima i nosioci su licenci svetskih federacija koje su među najvalidnijima u fitnes industriji.

FitPass korisnici imaju prilike da angažuju i personalnog trenera po specijalnim pogodnostima! Personalni treninzi se održavaju na Technogym fitness opremi.

Uz osmeh i pozitivne emocije sigurno ćete uživati vežbajući u Power Gym-u dok ostvarujete željene ciljeve. 

Grupni Programi

 

Pilates

Trajanje: 60 minuta, Intenzitet: Nizak – Umeren 

Namenjen svima koji žele da doprinesu razvijanju fizičke forme, unaprede zdravstveno stanje, poprave raspoloženje i poboljšaju kvalitet života.

Get Fit

Trajanje: 60 minuta, Intenzitet: Srednje – Visok 

Namenjen je osobama koje žele da poboljšaju i izleče svoje problematične delove tela. Takođe, Get Fit program mogu praktikovati osobe koje žele da na brz način izgube višak kilograma i zategnu mišiće celog tela.

Military Bootcamp

Trajanje: 60 – 75 minuta, Intenzitet: Veoma Visok 

Svako od nas u sebi krije borca! Testirajte svoje granice i istrenirajte svoju snagu, kondiciju i izdržljivost do maksimuma uz novi program Military Bootcamp!

Power Cross

Trajanje: 60 minuta, Intenzitet: Visok 

Ukoliko želite da utičete na građu tela, opštu snagu i kondiciju, eksplozivnost, motoriku i koordinaciju Power Cross je pravi program za vas. Intenzivni trening sastoji se od kondicionih vežbi sa sopstvenom težinom uz pomoć tegova, džakova i medicinki pomoći će vas da dostignete svoje ciljeve na brz način.

Mix Aerobic

Trajanje: 60 minuta, Intenzitet: Srednje – Visok 

Zabavan fitnes program koji se stalno menja pomoći će vam da izgubite veliki broj kalorija i postanete i ostanete fit. Mix Aerobic uključuje elemente aerobika, tae boa, latino stepa i vežbe snage.

Power Gym


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.