Fit Stop

Osećaj se FITastično i ostvari popust u Fit Stop restoranu


Fit Stop restoran zdrave hrane u Beogradu nastao je sa ciljem da svojim korisnicima ponudi sveže i kvalitetne sastojke koji će doprineti lakšem vođenju zdravog života. Probajte neke od salata, premijum obroka ili sveže ceđenih sokova koji će unaprediti vaše zdravlje. 

Davne 2010. godine nastala je ideja da se otvori restoran zdrave hrane koji će moći da Beograđanima ponudi kvalitetu, zdravu i pre svega ukusnu hranu kako bi im pomogla da poboljšaju svoje zdravlje na lak način.

Danas, Fit Stop restoran se nalazi na dve lokacije u Beogradu: Bulevar Zorana Đinđića 12z i u TC Delta City-u, a u planu je i otvaranje restorana Fit House u Belvillu. Ljubitelji zdrave hrane svoju hranu mogu poručiti i na kućnu adresu, na broj 060/0357033.

Kako Fit Stop i FitPass imaju isti cilj – da svojim korisnicima omoguće vođenje zdravog i aktivnog života na jednostavan način, započet je partnerski odnos. Svi FitPass korisnici ostvaruju 10% popusta prilikom kupovine ili poručivanja zdrave hrane u restoranu Fit Stop.

Fit Stop – Zdrava Hrana za Dobar Osećaj

Fit Stop

Sastavljeni od svežih, organskih i pažljivo odabranih namirnica, zdravi obroci iz Fit Stop -a ne samo da će vas zasititi, već će i probuditi sva vaša čula i pružiti organizmu hranljive vrednosti koje su mu potrebne.

Kvalitet i svežina namirnica nisu jedine odlike koje krase ovaj restoran. Dobar osećaj, raspoloženje, povećana energija i odlično zdravstveno stanje koje zdravi obroci pružaju su prednosti koje uživaju svi korisnici Fit Stop restorana.

Ponuda Zdravih Obroka i Sveže Ceđenih Sokova

Zaposleni u Fit Stop -u su najverniji konzumenti svojih proizvoda. Oni znaju kakvu hranu spremaju i kako ona utiče na njihov organizam, zdravlje i, pre svega, kakvo raspoloženje i osećaj ostavljaju obroci i sveže ceđeni sokovi iz njihove kuhinje. Pogledajte ponudu i odaberite svoj obrok na koji ostvarujete popust uz FitPass.

Doručak

Fit StopZapočnite dan na pravi način! U ponudi Fit Stop -a za doručak nalaze se: obični i proteinski frapei, omleti, “low carb” obroci i voćne salate. 

Frapei su zdravi i osvežavajući napici koji će vas razbuditi i dati vam energije za početak dana. Imaju odličan ukus i bogati su vitaminima i mineralima koji će unaprediti zdravstveno stanje.

Proteinski Frapei su takođe osvežavajući napici sastavljeni od svežih namirnica sa proteinskim dodacima. Fenomenalni ukusi dobijeni po proverenim receptima će pomoći izgrađivanju mišićne mase i gubitku masnih naslaga.

Omiljeni doručak napravljen po zdravoj recepturi sa aromatičnim začinskim biljem osiguraće uspešan početak dana. Naručite svoj omiljeni Omlet.

Low Carb doručak namenjen je osobama koje se pridržavaju dijete sa smanjenim unosom ugljenih hidrata. Dijeta ne mora biti dosadna i bezukusna, uživajte u low card obrocima!

Za ljubitelje kombinacija svežeg voća i harmonije ukusa u ponudi su dve voćne salate da na slatki, ali ujedno i zdrav način, započnu svoj dan. Kombinacija ananasa sa medom? Sigurno nećete pogrešiti!

Premium Tortilje

Iskustva korisnika koji su probali neku od Premium Tortilja sa sigurnošću tvrde da su jedne od najboljih koje su ikada jeli. Kombinacija svežeg povrća, laganih tortilja, aromatičnih začina i umaka i mesa pripremljenog po tajnim recepturama nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Preporuka: Kvalitetno i usput drugačije parče mesa u kombinaciji sa svežim povrćem i sosevima u laganoj tortilji – Crunch Roll je već godinama omiljeno jelo korisnika Fit Stop restorana. Uverite se i sami u kvalitet i naručite svoju na 060/0357033.

Salate

Fit StopUkoliko želite niskokalorične obroke, pune vitamina, minerala i vlakana onda su salate pravi izbor za vas. U ponudi su proteinske salate, salate sa ribom i Natur salate. 

Veliki izbor sezonskog povrća, mesa i raznih dodataka daju mogućnost raznolikosti proteinskih salata. Ukoliko želite da unapredite zdravlje, izgubite kilograme, dobijete mišićnu masu – proteinske salate su pravi izbor za vas.

Salate sa ribom su uvek napravljene od svežeg povrća i plodova mora poput: skuše, tune, gambora i drugog. Mogu se poslužiti tople, ali i hladne i uvek se mogu pragoditi ukusu kupca.

Natur salate namenjene su osobama koje ne jedu meso ili ljudima koji žele laganu i zdravu užinu.

Paste ili Rižota

Ukoliko ste ljubitelj tradicionalne Mediteranske hrane koja se pravi od testa i raznog povrća i aromatičnih začina; ili možda više volite ukus rižota, oduševićete se obrocima iz Fit Stop -a. Paste ili Rižota bogate su brokolijem, karfiolom, kukuruzom, šampinjonima, spanaćem, lososom, piletinom i drugim namirnicama koje će prijati organizmu.

Ceđeni Sokovi

Pre nego što rešite da popijete neki veštački napravljen sok, razmislite dobro koliko u njemu ima šećera, aditiva i drugih sastojaka koji ga čine nezdravim. Umesto da trujete svoje telo, naručite neki od prirodno ceđenih sokova od voća i povrća po pristupačnim cenama.

Sokovi od Voća i Sokovi od Povrća su vrlo korisni za ljudski organizam jer su bogati vitaminima i mineralima koji će unaprediti zdravstveno stanje. Uz to, brzo se apsorbuju i ne opterećuju probavni sistem.

Fit na Gram Fit Stop

Fit na Gram predstavlja niz kuvanih i grilovanih jela koja se pripremaju od svežeg mesa i povrća, uz koje možete poručiti i integralni hleb, kiflu ili tortilju. Ova jela se plaćaju na osnovu naručene gramaže. Sami odredite koliko grama zdrave hrane želite da unesete u vaš organizam, pozovite Fit Stop i uživajte u njihovim specijalitetima.

Fit Premium 

Gurmani koji znaju da uživaju u pravoj hrani obožavaće Fit Premium obroke. Zdrava, lagana i ukusna jela koja se prave od najkvalitetnijeg pilećeg i ribljeg mesa zadovoljite svako čulo ukusa i oduševiće svakog ljubitelja hrane.

Poručite Hranu i Ostvarite Popust uz FitPass! 

Ukoliko i vi želite da probate i uverite se u snagu zdrave hrane, svratite do Fit Stop -a u Bulevaru Zorana Đinđića 12z ili u TC Delta City ili naručite svoju hranu na 060/0357033 i ostvarite popust od 10% uz FitPass karticu.


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.