Novogodišnja Fitnes Žurka

Velika Novogodišnja Fitnes Žurka u SC Ranković

Velika Novogodišnja Fitnes Žurka održaće se u četvrtak, 29. 12. 2016. godine u SC Ranković! Pozivamo sve FitPass korisnike da svojim prisustvom upotpune događaj i uživaju u grupnim programima i druženju uz toplu čokoladu, kuvano vino i u izvlačenju pobednika nagradne igre. 

Još jedna uspešna godina je iza nas! Godina puna druženja, uživanja i vežbanja omiljenih ili možda novih sportskih disciplina. Kako bismo završili ovu i započeli novu godinu na najbolji mogući način, partner FitPass-a SC Ranković organizovao je Veliku Novogodišnju Fitnes Žurku.

Pridružite se žurci, upoznajte nove ljude i uživajte u iznenađenjima koja vas očekuju!

Novogodišnja Fitnes Žurka

Novogodišnja Fitnes ŽurkaU četvrtak, 29. 12. 2016. godine sa početkom od 20h počinje dvočasovna žurka u SC Ranković. Na adresi Bulevar Kralja Aleksandra 443a, na Zvezdari održaće se dvočasovna žurka gde će prvih sat i po vremena biti organizovan grupni program – kombinacija svih programa iz ponude SC Ranković sa gostima iznenađenja.

Pročitajte intervju sa Biljanom Ranković i više o grupnim programima iz SC Ranković.

Nakon zabavnog vežbanja sledi druženje uz kuvano vino i toplu čokoladu, kao i proglašenje pobednika nagradne igre i kićenje novogodišnje jelke. 

Žurka će biti otvorenog tipa, pa slobodno možete pozvati svoju porodicu i prijatelje. Ulaz će biti besplatan tj biće potrebno da napravite i ponesete jedan originalan ukraz za jelku koji će se na ulasku predati, a čime ćete se automatski prijaviti za nagradnu igru. Tri najoriginalnija ukrasa će osvojiti lepe poklone. 🙂

S obzirom da je tema žurke Nova godina, poželjno je da budete obučeni u crveni komad odeće ili da imate Deda Mraz kapicu. Dođite da se zajedno veselimo početku još jedne uspešne godine!  

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *