TRX trening

Najveći grupni TRX trening u Evropi 04. 02. 2017.


Trofejna košarkašica Milica Dabović, najbolji FIBA igrač na svetu Dušan Bulut, višestruki svetski šampion u kik boksu Nenad Pagonis, Aleksandra Saška Krstić i mnoga druga poznata imena iz sveta sporta, 4. februara vežbaće rame uz rame sa Novosađanima na besplatnom najvećem grupnom TRX treningu u Evropi. TRX trening će se održati u trening centru Tajs u Novom Sadu. 

Pridružite se najvećem grupnom TRX treningu u Evropi koji će se održati 04. 02. 2017. godine u trening centru Tajs. Trening centar Tajs se nalazi u Ulici Filipa Višnjića 5, u Novom Sadu.

TRX trening u Trening Centru Tajs

Trening centar „Tajs“ je mesto gde vežbaju porodice. Misija trenera i vlasnika je da roditelji slobodno vreme provedu sa svojom decom na što kvalitetniji, zdraviji i zabavniji način. Treninge drže profesionalni treneri, bivši reprezentativci koji svojim iskustvom, znanjem i motivacijom svakodnevno rade na tome da Novosađani zaista uživaju u fizičkoj aktivnosti.

„Zdravlje je u kretanju. A nije teško pokrenuti se kada uz sebe imaš tim koji te motiviše da svakog dana budeš bolji nego juče! Takva atmosfera vlada u trening centru Tajs. I mi želimo da je podelimo sa svim Novosađanima!“– izjavio je Marko Tajs.

Osim TRX treninga, svi zainteresovani će nakon prijave za TRX promociju, moći da isprobaju: kapueru za decu i odrasle, grupne Les Mills treninge, HIIT treninge, pilates, funkcionalne treninge, ali i da vežbaju u teretani uz prisustvo trenera. Budući da su mesta na promociji TRX treninga ograničena, za učešće je neophodna online prijava. Uz prijavu svi učesnici dobijaju i sedam dana besplatnih treninga u trening centru Tajs.

Učešće je besplatno i otvoreno za sve, a vežbači uz online prijavu dobijaju i sedam dana besplatnih treninga.
Prijavi se za besplatan TRX trening ovde!

TRX trening

TRX trening

Ako želite da saznate šta je TRX trening, koje prednosti donosi i kako se na pravilan način koristi, pridruži se besplatnom grupnom treningu i saznaj odgovore na ova, ali i mnoga druga pitanja. Najvažnije od svega, bićete u prilici da na osnovu sopstvenog iskustva zaključite kakav je osećaj trenirati TRX.

TRX trening se izdvaja od već ustaljenih načina važbanja zato što pruža mogućnost pojedinačnog aktiviranja svake grupe mišića ili više grupa odjednom.

Šta mi je potrebno za TRX trening?

Dobro raspoloženje! Ono je najbitnije, ali osim njega je potrebna i udobna oprema za vežbanje i patike. Preporučuje se i peškir jer će se u Trening centru Tajs pobrinuti da se takmičari dobro oznoje.

“TRX je nešto više od treninga. Namenjen je i početnicima i profesionalcima, aktivira celo telo i omogućava pojedinačno vežbanje svake grupe mišića. Verovatno do sada niste imali priliku da iskusite pun potencijal ovog treninga, ali kada ga jednom probate, sigurno ćete ga uvrstiti u raspored. Mnogi profesionalni sportisti odavno jesu. Zabavno je, efektivno i dinamično. Uverićete se i sami 4. februara!“ – Marko Tajs, osnivač TC Tajs. 

BESPLATNO I ZA SVE 

TRX trening pruža mogućnost da se ovom sistemu vežbanja priključe svi tipovi vežbača, bez obzira na uzrast i mogućnosti. Apsolutni početnici (uz prilagođen intenzitet), profesionalni sportisti i svi koji vole da treniraju i probaju nešto novo – iskoristite priliku i oprobajte se u TRX treningu.

„I TRX promocija, a i sedam dana treninga biće besplatni za sve. Svi zaslužuju dobrobiti koje bavljenjem sportom pruža, a ovakvi događaji su prilika da se Novosađani razbude, pokrenu i osete nešto više od treninga! Nešto zbog čega će jedva čekati da se vrate u salu!“, objašnjava Marko Tajs.

Rame uz Rame sa Profesionalnim Sportistima 

Kako TRX koriste profesionalni sportisti moći ćete da vidite na delu! Sa vama će isti dan trenirati i Nenad Pagonis, Dušan Domović Bulut, Milica Dabović i mnogi gosti iznenađenja.

Posebna Ponuda 

Zbog specijalnog događaja, sve posetioce očekuju i pogodnosti. Osim sedam dana besplatnog treniranja u trening centru Tajs, očekuje vas i 20% popusta na TRX rekvizite.

Kako se bliži i TRX edukacija za sve zainteresovane koji žele da postanu TRX instruktori omogućeno je i 20% popusta na edukaciju, koji će važiti taj dan.

Online prijava za TRX edukaciju, koja će se održati 25. februara u Trening Centru Tajs, biće otvorena 26. januara.

Reebok i Reebok Les Mills Oprema

Pored svega navedenog, 04. 02. 2017. godine sve posetioce u trening centru Tajs očekuje i Reebok i Reebok Les Mills oprema. Osim isprobavanja opreme, iFIT webshop je pripremio i posebne popuste na sportsku opremu koji će takođe važiti taj dan.

Prijavi se i učestvuj u najvećem TRX grupnom treningu u Evropi.
Mesta su ograničena, zato požuri i rezerviši svoje mesto ovde! 

Satnica 04. 02. 2017. godine:

  • 10:00 – 10:45 Milica Beljanski
  • 10:45 – 11:15 Naše najslađe iznenađenje
  • 11:15 – 12:00 Milan Vitorović
  • 12:00 – 12:45 Milica Dabović
  • 17:00 – 17:45 Nenad Pagonis i Aleksandra Saška Krstić
  • 18:00 – 18:45 Dušan Domović Bulut
  • 19:00 – 20:00 TRX 48 najjačih!

Vidimo se!


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.