Udruženje Freestyle i FitPass vam poklanjaju specijalne popuste

Briga kako o unutrašnjoj, tako i o spoljašnjoj lepoti je danas imperativ. Posebno ako svoje poverenje po pitanju ovih aspekata poklanjate samo najboljima. Udruženje „Freestyle“ predstavlja jedan sveobuhvatan sistem osnovan radi poboljšanja socijalnog, zdravstvenog, duhovnog i mentalnog stanja pojedinca i zajednice. U FitPass sistemu, dostupni su vam brojni popusti u zavisnosti od toga koje usluge su vam u datom trenutku potrebne.

 

Udruženje postoji radi ostvarivanja sledećih ciljeva: unapređenje društvenih aktivnosti, promocije zdravog načina života, pravilnog razvoja dece i mladih, očuvanja i zaštite zdravlja svih ljudi, oslobađanja od stresa i svakodnevne fizičke napetosti, profesionalne edukacije članova i svih ostalih društveno-korisnih ciljeva.

 

U okviru svoje delatnosti, Freestyle obuhvata:

kvantno – rezonantnu magnetnu analizu – kojom se na osnovu 30 parametara dobija kompletna analiza vašeg tela;

nutricionistički paket – koji se kreira na osnovu prethodnih aktivnosti (rezultata kvantno – rezonantne analize);

▪ elektromišićnu stimulaciju – kojom se postiže efekat sličan klasičnom treningu;

preglede fizioterapeuta – kojima se utvrđuje uzrok nastanka bolova ili nelagodnosti;

anticelulit, relax, sportsko – terapeutske i teraputske masaže – nakon kojih se brzo primete i osete željeni efekti;

 

Sa vašom FitPass karticom, u Udruženju Freestyle dostupne su sledeće usluge:

1. Kompletan pregled fizioterapeuta – bez doplate;

2. Relax, anticelulit i sportsko – terapeutska masaža;

3. Parcijalna terapeutska masaža, nutricionistički paket i elektromišićna stimulacija;

4. Nutricionistički pregled (kvantno – rezonantna magnetna analiza).

Dovoljno je da nakon dobijenog tretmana prilikom plaćanja računa pokažete vašu personalizovanu karticu i popust će vam biti obračunat.

U nastavku se nalazi kompletan cenovnik usluga Udruženja Freestyle. Takođe, ukoliko je određena usluga na sajtu u nekom momentu na popustu, korisnici FitPass kartice imaju pravo na uslugu po toj nižoj ceni.

 

Neophodno je samo spomenuti da je rok iskoristivosti ovih paketa 30 dana kao i prethodna obavezna rezervacija termina. Takođe, prilikom relax ili sportske masaže postoji mogućnost odabira masera ili maserke. Radno vreme je od ponedeljka do petka (10h – 20h) i subotom (10h – 16h), a možete ih pronaći na adresi Bulevar kralja Aleksandra broj 210, prvi sprat (Tržni centar Đeram, u pasažu).

Takođe, kreirana je posebna ponuda za kompanije i organizacije koja uključuje odlazak fizioterapeuta na lokaciju na kojoj se nalazi firma. Za sve dodatne informacije o samoj ponudi, možete kontaktirati Bratislava Ranđelovića, direktora ovog Udruženja na telefon koji se nalazi ispod ovog pasusa.

Za sve neophodne informacije, sugestije, konsultacije i zakazivanje termina pozovite ih na broj telefona: 061/295 44 38., njihovom zvaničnom sajtu. Takođe, na raspolaganju vam stoji i njihova zvanična Facebook stranica.

Na kraju, uvek je najvažnije kako se vi osećate i ko je za to zaslužan. Ukoliko je za vašu sreću potrebno malo, onda vam Freestyle i FitPass mogu pomoći u ostvarivanju tog cilja. Nemojte se libiti da ga svakodnevno realizujete, jer vredi truda.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *