Najkvalitetnija Nike oprema na popustu uz FitPass karticu

Nike – više od sportskog brenda – simbol vrhunskog kvaliteta i performansi – sportska oprema koju već decenijama ponosno nose šampioni!

Najkvalitetniji materijali, najmodernija tehnologija izrade i inovativni dizajn obezbedili su Nike brendu neprikosnovenu svetsku poziciju premium sportskog brenda koji i danas pomera granice, ali i postavlja standarde kada su sport i fizička aktivnost u pitanju.

Uz jedinstvenu personalizovanu FitPass karticu ostvarujete pravo na popuste za kupovinu Nike opreme.

 

Nike i ,,Just Do It“ sportska filozofija

Od samog početka brendu je bilo suđeno da uspe, jer se i sam naziv “Nike” povezuje sa imenom grčke boginje pobede. Glavne poruke brenda su biti hrabar, uporan, istrajan, ispirisati okolinu svojim primerom, slaviti pobede, a učiti iz poraza. Čuveni “Swoosh” logo, zaštitni znak brenda, jedan je od najprepoznatljivijih oznaka na svetu, a povezuje se sa simbolima sportskih dostignuća.

 

Bitno je da znate:

 

▪     Sportska filozofija Nike brenda zasniva se na višegodišnjoj tradiciji i apsolutnom poverenju potrošača;

▪     Već duže od 50 godina Nike ne prestaje da iznenađuje inovatnim rešenjima i revolucionarnim dizajnom koji uspešno oblikuje mainstream kulturu;

▪     Ideja o apsolutizmu u domenu najkvalitetnije sportske opreme postala je asocijacija na aktivan način života, što je i u slaganju sa vrednostima Nike brenda;

▪     Najpoznatiji svetski sportisti već godinama unazad, kao brend ambasadori, svojim rekordima ističu momenat upornosti i truda uloženog u postizanje rezultata.

 

Svi vlasnici FitPass kartice će od sada moći da ostvare specijalne popuste u Nike prodavnicama sportske opreme (*) prilikom fizičke kupovine i to:

25% popusta na asortiman proizvoda namenjenih za trening i trčanje; 20% popusta za celokupan asortiman koji nije na sniženju i 5% popusta na već snižen asortiman. Dovoljno je da tokom kupovine željenog proizvoda pokažete svoju personalizovanu karticu sa ličnim dokumentom, i popust će vam biti obračunat.

(*) Popust važi u Nike radnjama samo na sledećim lokacijama:

▪ Beograd, TC Ušće, Bul. Mihajla Pupina 4;

Niš, SC Forum, Obrenovićeva 42;

Kragujevac, TC Plaza, Bul. kraljice Marije 56;

 

U bogatom asortimanu Nike Shop-a koji se nalazi na prvom spratu TC Ušće, dostupne su sledeće kategorije: Training, Running, Sportswear za oba pola, Basketball za muškarce, kao i program namenjen najmlađima. Svaka kolekcija ovih kategorija je jedinstvena, inspirisana sportskim stilom, a namenjena postizanju rezultata svakog dana. Korporativna Nike kultura pokazuje volju za pobedom ne samo u sportskim aktivnostima, već i u malim, svakodnevnim momentima koji su obojeni podrškom ovog svetskog giganta.

 

Nike – pravi izbor za vas

Želimo vam uspešnu i ugodnu kupovinu u svim prodavnicama Nike sportske opreme, a posebno uživajte sa vašom FitPass karticom. Bez obzira da li ste profesionalni sportista ili rekreativac – kvalitet, udobnost i odličan dizajn su na listi prioriteta kada je reč o ovom brendu. Ukoliko biste voleli više da saznate, ili imate želju da postanete deo porodice Nike+ Run Kluba, posetite njihovu zvaničnu stranicu ili Facebook page.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *