“LUKOIL SRBIJA“ nudi posebne pogodnosti svim korisnicima FitPass kartice!

’’LUKOIL SRBIJA’’ AD je deo Grupe LUKOIL i posluje kroz mrežu od 115 aktivnih benzinskih stanica širom Srbije, kao i dva naftna skladišta, po čemu zauzima drugo mesto na tržištu Republike Srbije. Osnovna delatnost kompanije usmerena je na formiranje savremene efikasne maloprodajne mreže, povećanje kvaliteta usluživanja klijenata na benzinskim stanicama, pružanje servisnih usluga i širenje asortimana robe široke potrošnje i povećanje lojalnosti potrošača. Kompanija “LUKOIL SRBIJA“ u svojoj maloprodajnoj mreži nudi potrošačima visokokvalitetna motorna goriva ECTO koja karakterišu poboljšane eksploatacione i ekološke karakteristike, koje su u skladu sa evropskim nivoom kvaliteta.

 

Pogodnosti za korisnike FitPass kartice

Svi korisnici FitPass kartice će moći da ostvare posebne pogodnosti kompanije LUKOIL SRBIJA A.D. Te pogodnosti se tiču snabdevanja gorivom na njihovim benzinskim stanicama, i to odobravanjem sledećih popusta:

 

 

Takođe, na svu robu iz dopunskog asortimana (izuzev alkoholnih pića, cigareta i štampe) odobravaju se popusti u visini od 5%. Dovoljno je da tokom kupovine pokažete Vašu personalizovanu FitPass karticu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *