FitPass Belgrade Open 2018: Takmičenje koje obara sve rekorde!

FitPass Belgrade Open 2018, takmičenje u bodybuilding-u, fitness-u i bikiniju, održano je 13. oktobra, već tradicionalno u Centru za kulturu ‘’Vlada Divljan’’ na beogradskoj opštini Palilula. Prepoznajući ogroman značaj i isto toliku posećenost iz godine u godinu, FitPass je sa velikim zadovoljstvom podržao ovaj fitnes događaj.

Na samom takmičenju je učestvovalo više od 100 učesnika, pred prepunom salom i publikom koja je došla iz različitih delova naše zemlje, kako bi podržala brojne nacionalne i svetske šampione koji su međusobno bili rivali u značajnim, svetski priznatim kategorijama. Ove godine, uključeno je i još jedno, dodatno takmičenje, gde su se seniorima pridružili i najmlađi – kroz Beograd Open 2018 za mlađe uzraste u fitnesu.

Takmičenje je održano u organizaciji Saveza Srbije za bodi bilding, fitnes, bodi fitnes i aerobik uz veliku podršku Bodybuilding kluba Ahilej, a generalni pokrovitelj novčanih nagrada bio je i FitPass. Revija izvajanih muških i ženskih tela nije promakla velikom broju štampanih i online medija, pogotovo što su u večernjim satima, u neverovatnih 15 kategorija proglašeni pobednici iza kojih su meseci rada i truda. Apsolutni pobednik jeste Maksim Trzin.

 

Kako je bilo na takmičarskoj reviji, pogledajte u nastavku:

Ukoliko još niste sigurni kojoj teretani ili drugom sportskom objektu želite da poklonite svoje poverenje i vreme, proverite koji od 650 objekata u FitPass sistemu odgovara baš vašim potrebama. Saznajte zašto sa jednom karticom i jednom članarinom možete izabrati samo najbolje i najkvalitetnije za sebe.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *