Specijalan popust od 10% na dodatnu opremu u Vipu za sve FitPass korisnike

Kako se uvek povezujemo sa najkvalitetnijim partnerima, saradnja između brendova FitPass i Vip je bila logičan korak. Za sve FitPass korisnike, pripremljena je specijalna pogodnost, koja – saznajte u nastavku teksta.

 

 

 

Zašto Vip mobile?

 

Postoji mnogo razloga zašto se uz kompaniju Vip vezuje kvalitet. Naime, u nekoliko aspekata su drugačiji i jedinstveni. Konstantno unapređuju tržište u interesu korisnika, pa su postali prvi operater koji je obezbedio potpunu slobodu komunikacije uvođenjem NEOgraničenih minuta i poruka ka svim mrežama. Takođe, godinama unazad predstavljaju kompaniju koja poseban akcenat stavlja na rodnu ravnopravnost i posvećenost porodici, koje je rezultiralo dobijanjem sertifikata Family Friendly Enterprise. Aktivno brinu o zajednici kroz unapređenje kvaliteta života osoba sa autizmom i invaliditetom. Projekti Digitalne učionice i Bezbedni klinci su rezultat takvog posvećenog rada.

 

Svi vlasnici FitPass kartice će moći da ostvare specijalan popust na Vip prodajnim mestima i to:

10% popusta na određene artikle dodatne opreme, a sama ova pogodnost važi do 07.02.2020. godine. Naglašavamo da je ponuda aktuelna samo za vlasnike FitPass kartice koja mora da se podudari sa imenom i prezimenom na ličnom dokumentu (zato je za identifikaciju neophodno pokazati Vašu personalizovanu karticu i lični dokument).

 

Isto tako, ističemo da je dodatnu opremu moguće uzeti u gotovini/platnim karticama bez ugovorne obaveze (dostupno i za sve koji nisu Vip korisnici) ili, za privatne korisnike na NEO, Klasik tarifama i INTarifi uz ugovornu obavezu na do 24 rate (u zavisnosti od preostalih meseci ugovorne obaveze).

Ovaj popust se primenjuje na pojedinačni artikal i NE može se sabirati sa drugim popustima. Korisnik može da iskoristi popust više puta u periodu trajanja promocije.

 

 • Spisak selektovanog asortimana na koji važi specijalan popust od 10% se nalazi u nastavku:
 1. Xiaomi Mi Band 3 pametna narukvica
 2. JBL T500BT bežične slušalice
 3. Beats EP slušalice crne
 4. Beats EP slušalice bele
 5. Beats x
 6. Fitbit Charge 3 Blue Gray – premium fitness tracker
 7. Fitbit Charge 3 Graphite black – premium fitness tracker
 8. GoPro HERO + Chesty
 9. Huawei GT pametni sat
 10. Samsung Gear S3 frontier pametni sat
 11. Samsung Galaxy Watch 42 mm pametni sat, crni
 12. Samsung Galaxy Watch 42 mm pametni sat, rose gold
 13. Samsung Galaxy Watch 46 mm, crni
 14. Beats Studio3 Wireless slušalice
 15. Huawei Body Fat Scale pametna vaga

 

* Napomena: Postoji mogućnost izmene artikala koji su u ponudi Vip kompanije za FitPass korisnike.

 

Uživajte u najboljoj ponudi našeg partnera i ne propustite dodatne benefite koje na ovaj način ostvarujete sa vašom personalizovanom FitPass karticom!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *