Saradnja sa kompanijom Intersport svim korisnicima FitPass kartice donosi -20% popusta na program za trčanje i fitnes

Kako se uvek povezujemo samo sa najboljima, tako i ovog puta najavljujemo sjajnu saradnju sa kompanijom Intersport. Usvojivši jedinstvenu filozofiju sport ljudima – ističu činjenicu da bi hedonizam trebalo češće praktikovati, pogotovo u domenu zdravog života. Stoga, njihova misija jeste ponuda asortimana opreme i brendova koji obezbeđuju maksimalnu satisfakciju potrošača. Ukoliko ste vlasnik/ca personalizovane FitPass kartice, sigurno ste upoznati sa sadržajem našeg FitPass kluba koji na jednom mestu okuplja samo najkvalitetnije partnere is sfere sporta i rekreacije. U nastavku teksta pročitajte na koji odabran asortiman se odnosi dati popust.

 

Zašto Intersport?

 

Sa više od 5500 prodajnih mesta u 44 zemlje, Intersport je vodeća maloprodajna mreža na svetskom tržištu sportske odeće, obuće i opreme. Na teritoriji Srbije, Intersport je prisutan od 2002. godine, trenutno posluje u okviru 22 prodavnice i web prodavnicom www.intersport.rs Zbog raznovrsnog koncepta, Intersport svojim potrošačima predstavlja i unapređuje šarenoliku ponudu proizvoda za rekreativne i profesionalne sportove. Tako su i zastupljeni najpoznatiji svetski brendovi sportske odeće i obuće: Nike, Reebok, Adidas, Converse, Under Armour, Salomon, Superdry, Icepeak, Speedo, Arena… kao i ekskluzivni brendovi Intersport-a: McKinley, Pro Touch, FireFly, Energetics, Tecno Pro, Nakamura.

Ponuda za timske sportove je, takođe, sveobuhvatna i odnosi se na košarku, fudbal, rukomet, odbojku, planinarenje, biciklizam, tenis, trčanje, plivanje, skijanje, klizanje. Svi proizvodi su napravljeni od najkvalitetnijih materijala, te ovo dodatno utiče na odluku o pametnoj -kupovini.

 

 

 

 

Svi vlasnici FitPass kartice će moći da ostvare specijalan popust u svim Intersport prodavnicama i to:

-20% popusta na redovne cene na robne grupe trčanja i fitnesa. Popusti se ne sabiraju i ne važe za artikle u akcijama unapređenja prodaje (redovna mesečna akcija, akcija 3:2, 50% na drugi artikal, artikle obuhvaćene sezonskim ili drugim sniženjem, ne odnosi se na žvake (Wrigley Orbit), napitke (Coca Cola, Jana, Next, Red Bull, Rosa), čokoladice (M&M, Mars, Twix), brendove Garmin, Go Pro, Suunto, Visitor, Xplorer, Explorer i artikle ‘’Intersport preporučuje kupovina sezone.’’). Dovoljno je da tokom kupovine željenog proizvoda pokažete svoju karticu sa ličnim dokumentom, i popust će vam biti obračunat. Popust važi od 20.02.2019. godine.

 

Intersport – zašto ne biste smeli da preskočite kupovinu kod njih?

 

Komunikacija sa njima i celokupan doživljaj kupovine je u potpunosti profesionalan i efikasan. Pored zvaničnog sajta, sve bitne informacije možete da dobijete pomoću korisničke podrške (0800 200 206) i na svim digitalnim platformama (Facebook, Instagram, Google+, YouTube, LinkedIn), a komentari kupaca ispod svakog proizvoda umnogome olakšavaju kupovinu željenog artikla. Isto tako, na raspolaganju vam se nalazi i njihov zvaničan mejl office@intersport.rs

 

Želimo vam uspešnu i ugodnu kupovinu u svim Intersport prodavnicama, a posebno uživajte sa FitPass karticom koja će vam ovakve dobre nabavke učiniti prijatnijim iskustvom.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *