Drage dame, čeka vas poseban poklon za Dan žena!


Dan žena, već tradicionalno, godinama unazad postaje datum kada nežniji pol želimo posebno da iznenadimo! U to ime i ovaj 8. mart obeležićemo na najlepši način.

Ponuda kreće 8. marta i traje do ponoći. Ukoliko kupite bilo koji paket članarine (Basic, Classic, Premium, Classic S, Classic M, Classic XL) po regularnoj ceni očekuje vas specijalno iznenađenje. Nakon evidentirane uplate, na vašu registrovanu e-mail adresu stići će obaveštenje o poklonu koji smo vam spremili.*

 

Ponuda može da se iskoristi na našim prodajnim mestima (TC City Passage i Mercator Centar) i poručivanjem putem našeg sajta (www.fitpass.rs). Sve nove korisnice (koje prvi put naručuju karticu), od momenta evidentirane uplate imaju sedam dana da aktiviraju članarinu kako bi iskoristile poklon.

Takođe, pokloni su namenjeni samo fizičkim licima, NE i korporativnim licima i korisnicama FitPass Student kartice. Za fizičke/privatne korisnice nije potrebna ponovna registracija (ukoliko ste se već u nekom prethodnom periodu registrovali), već je potrebno da izaberete opciju ’’Produži članarinu’’, zatim željeni paket. Ukoliko ste nova korisnica obratite pažnju na lične podatke, tačnu adresu, način preuzimanja ili način isporuke na željenu adresu. E-mail adresa nove korisnice ne sme postojati u FitPass bazi). Sakupljeni popusti putem sistema preporuke (preporukom prijatelja), različiti kodovi, vaučeri, benefiti, kao i ostali dodatni popusti koji ostvarujete kod naših partnera (Novobeogradski klub) se ne mogu obračunati. **

 

* Ponuda je namenjena isključivo pripadnicama lepšeg pola, dok prijavljeni muškarci ne ostvaruju pravo na poklon.

** Ponuda se odnosi i na postojeće i buduće korisnice. Ne garantujemo da će kartice koje su online naručene 08. marta stići istog dana, već narednog dana zbog sistema isporuke Post express-a. Troškove dostave kartice plaćaju primaoci paketa u iznosu od 180 RSD.


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.