Specijalan popust od 10% na ceo asortiman prodavnice OGISTRA Supplement Shop za sve FitPass korisnike

Sa proverenim i kvalitetnim partnerima, saradnja je uvek zagarantovana. Tako je i sa široko prepoznatljivom OGISTRA Supplement prodavnicom. Ukoliko ste vlasnik/ca personalizovane FitPass kartice, sigurno ste upoznati sa sadržajem našeg FitPass kluba, koji broji samo najbolje partnere iz oblasti sporta, rekreacije i generalno zdravog života. U nastavku teksta pročitajte kakav sjajan benefit vas očekuje sa FitPass karticom.

 

Zašto je OGISTRA Supplement Shop jedan od vodećih brendova na tržištu?

 

OGISTRA Supplement Shop godinama unazad važi za jednu od najboljih po pitanju zdravlja i fizičkog napretka. Prodavnica koja je namenjena profesionalnim sportistima, rekreativcima i svima onima koji teže ka boljem i zdravijem životu. Počela je sa radom 2010. godine kao mala, porodična prodavnica, a od tada usluga i komunikacija sa kupcima je neverovatna i krajnje profesionalna. Posvećenost klijentu i njegovom zdravlju su ciljevi ovog prodajnog mesta.

Naime, OGISTRA Supplement prodavnica je jedan od vodećih i ovlašćenih distributera prirodnih dodataka ishrani za sportiste i rekreativce na našem tržištu. Samo kod njih možete pronaći neke od najprodavanijih brendova trenutno u Srbiji, The Nutrition, a ukazana im je čast da budu generalni uvoznici i zastupnici za vodeći, svetski brend Yamamoto Nutrition, koji se trenutno distribuira u 38 zemalja, uključujući Japan, USA, Australiju, Novi Zeland, UAE.

Pod distribucijom prirodnih dodataka podrazumevaju se vitamini, minerali, biljni ekstrakti, protein, kreatin, NO reaktori, aminokiseline, sa naglaskom na preparate koji se koriste za lakše i zdravije dobijanje mišićne mase i definicije (sagorevači masti, preparati za oporavak, prohormonski preparati, sportska oprema). Fantastična novost je ta da savete u ovom sjajnom Shop-u daje pruža Peđa Petrović koji zajedno sa ostalim stručnim saradnicima pruža odlične savete po pitanju zdravog života.

 

Svi vlasnici FitPass kartice će moći da ostvare specijalan popust u prodavnici OGISTRA Supplement i to:

10% popusta prilikom fizičke kupovine direktno u OGISTRA Supplement Shopu u Bačkoj Palanci. Odnosi se na gotovinsko plaćanje i plaćanje karticama. Dovoljno je da tokom kupovine željenog proizvoda pokažete svoju karticu sa ličnim dokumentom, i popust će vam biti obračunat.

 

Ogistra Supplement Shop – zašto je vredan vaše posete?

 

Komunikacija sa njima i celokupan doživljaj kupovine je u potpunosti profesionalan i efikasan. Pored zvaničnog sajta, sve bitne informacije možete da dobijete pomoću brojeva telefona 064/18-56-775 i 021/753-058 i na svim digitalnim platformama (Facebook, Instagram, Twitter, Viber) a komentari kupaca i njihove sugestije svakako olakšavaju proces kupovine. Možete ih pronaći na adresi Šafarikova 80, lokal 1, 21400 Bačka Palanka.

Želimo vam uspešnu i ugodnu kupovinu u prodavnici Ogistra Nutrition, a posebno uživajte sa FitPass karticom koja će vam ovakve dobre nabavke učiniti prijatnijim iskustvom.

 

 

 

 

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *