Pozivamo vas da prisustvujete drugom po redu Vivia Run&More Weekend festivalu u Banja Luci

Dobre stvari uvek podržavamo, pogotovo ako su vezane za sport i rekreaciju. Stoga, imamo to zadovoljstvo da ove godine učestvujemo u drugom po redu Vivia Run&More Weekend festivalu sporta, zabave, muzike i edukacije. Održaće se od 19. do 21. aprila u Banja Luci, u organizaciji Support marketing centra, Atletskog kluba Banja Luka i Run&More Community tima.

Tvrđava Kastel će i ovog aprilskog proleća biti centar sjajnih dešavanja za sve ljubitelje zabave, rekreacije i sporta. Takmičenja su namenjena svim generacijama. Centralni događaj je RMC Banja Luka Half Marathon, gde petu godinu za redom Run&More tim organizuje polumaratonsku trku, tokom koje će se na novoj stazi trčati najlepšim alejama, ulicama i parkovima Banja Luke.

Isto tako, slogan festivala je ’’Više trka, više zabave’’ koji će generalno obuhvatiti čak šest trka, različite koncerte, sajmove, kao i edukativne i zabavne sadržaje. Po prvi put ove godine će se održati i Color Fun Run – trka sreće, ljubavi i prijateljstva koja je ujedno i humanitarnog karaktera. Najvažnije – predavanja, radionice i panel diskusije su još jedan segment po kojem se ovaj panel izdvaja od drugih; ’’EDU Coaching Forum’’ je rezultat toga. Neki od najboljih stručnjaka iz sfere reakreativnog i profesionalnog sporta će vam stajati na raspolaganju po pitanju saveta iz pravilne ishrane, prevencije povreda, priprema za takmičenja i ostalih tema.

Poslednji dan festivala, 21. aprila biće obeležen raftingom kroz kanjon reke Vrbas, adrenalinskom avanturom koju niko od učesnika ne propušta.

Vidimo se!

 

Link do prijave za učešće u festivalu: https://prijava.runandmore.org/sr/Registration/

Zvaničan sajt za više detaljnih informacija: http://rmcbanjalukamarathon.com/

Instagram profil festivala: https://www.instagram.com/runandmore_community/

Facebook profil festivala: https://www.facebook.com/runandmorecommunity/

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *