Outdoor aktivnosti za vaše zaposlene


Veliki broj ljudi provodi dane na poslu sedeći u kancelariji za računarom i gledajući u ekran što neretko dovodi do manjka energije i samopouzdanja, viška stresa i bezvoljnosti tokom radnog vremena. Rešenje za to kompanije mogu pronaći u uvođenju redovnog timbildinga u prirodi.

Priroda je uvek odličan izbor kada želite da vidite ko se kako ponaša i zabavlja van svog radnog mesta. Pogotovo što je ona sjajna i za brojne timbilding aktivnosti. A mogućnosti za to su razne. U nastavku teksta, možete pročitati par preporučenih outdoor aktivnosti za vaše zaposlene. U ovom smislu FitPass kartica je pravi izbor za ovakve aktivnosti:

 

#1 Da li znate šta je „fitnes izazov“?

 

Ovakav vid zabave se organizuje kako bi se sutra na poslu izgradio bolji, kvalitetniji i usredsređeniji tim, koji će svojim članovima da pruži neophodnu podršku u momentima krize. Za svaki uspešno ispunjen fitnes izazov, svaki član pobedničnog tima dobija simboličnu nagradu. Međusobna podrška je nešto što se u ovakvim outdoor aktivnostima podrazumeva, a na vama je da pustite mašti na volju i smislite šta biste mogli zajedno da radimo.

 

#2 Turnir u grupnim sportovima

 

Lepo vreme je uvek razlog da svojim zaposlenima organizujete turnir, bez obzira na pol, godine i nivo fizičke pripremljenosti. Za muškarce možete izabrati košarku, fudbal ili rukomet, dok žene možete podeliti u dve grupe za odbojku ili tenis. Korfbol i skvoš su poslednjih par godina izuzetno traženi, pogotovo zbog činjenice da je skvoš proglašen najzdravijim sportom na svetu. Tako ćete probuditi takmičarski duh kod vaših zaposlenih i ujedno im prirediti nezaboravnu zabavu i trening.

 

#3 Vodene avanture

 

Veslanje, ronjenje ili plivanje – neočekivana adrenalinska avantura! I to sa razlogom. Dosta neobičan, ali fantastičan timbilding koji će sigurno zabaviti sve zaposlene. Spaja sve faktore u jednu rečnu avanturu, praćeno smehom, uživanjem i prirodnim strahom koji se brzo zaboravi uz poštovanje datih instrukcija. I, šta čekate?

 

 

#4 Parkur (poligon sa preprekama)

 

Poligoni su sve više atraktivni među kompanijama. Zaposleni podeljeni u nekoliko grupa moraju preći što više prepreka za određeno vreme kako bi došli do cilja. A cilj jeste određena materijalna ili nematerijalna nagrada. Bilo da je provlačenje ispod šipke, penjanje uz konopac ili stenu, kao i preskakanje prepreka, ovo dovodi do aktivacije celog tima i njegove motivacije da ostvari zacrtane rezultate što će sutra dosta značiti na poslu.

 

#5 Paintball

 

Spada u grupu ekstremnih sportova, ne zbog određene količine opasnosti, već zbog neočekivane zabave u toku same igre. Sa sunčanijim vremenom, sve više se na otvorenim prostorima organizuju paintball igre u kojima igrači podeljeni u dve ekipe razvijaju svoje strategije kako bi porazile svoje protivnike. Ova adrenalinska disciplina zaposlenima omogućava građenje poverenja, uspešnije rešavanje poslovnih problema kao i efikasniju organizaciju zadataka na manjim i većim projektima.

 

Trenirajte zajedno!

 

Zadovoljni zaposleni su rezultat ulaganja poslodavaca u njihovo kako neformalno obrazovanje, tako i segmente koji će ih dodatno podsticati da svoju efikasnost podignu na najviši mogući nivo. To uključuje i zajednička druženja. Timbildinzi su odavno postali podrazumevana stvar u modernom svetu, jer na brojne načine utiču na produktivnost radnika. Ukoliko odlučite da svakodnevnu monotoniju ”razbijete” nekom spotskom aktivnošću koja izlazi iz standardnih okvira, nećete pogrešiti. To možete uraditi i sa vašom FitPass karticom, koja predstavlja ulaznicu u sportski način života, gde su brojne kompanije prepoznale značaj ovog jedinstvenog koncepta u Srbiji i Bosni i Hercegovini. U FitPass sistemu možete da birate između 650 sportskih objekata, 60 disciplina u preko 25 gradova. S ciljem da zajedničke aktivnosti postanu zanimljivije, firme formiraju timove i takmiče se u dostupnim sportskim disciplinama.

 

Ukoliko niste, a želite da budete deo velike porodice zadovoljnih korisnika, sve neophodne informacije možete pronaći na sajtu, i to u delu za poslovne korisnike: https://fitpass.rs/kompanije. Takođe, za bilo kakvo pitanje ili nedoumicu, obratite se korisničkoj podršci na kontakt@fitpass.rs koja će vam odgovoriti u najkraćem roku.


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.