Kangoo Jumps: Fitnes trend koji ne jenjava

I te kakav trend! Interesovanja i aspiracije mnogih profesionalnih i rekreativnih vežbača ne jenjavaju, pa je to dovelo do nastanka jedne fantastične discipline – Kangoo Jumps! O njoj se malo znalo, sve dok se ovaj američki trend nije proširio kod nas i to vrlo uspešno. Kako FitPass koncept ide u korak sa svim fitnes izazovima, tako ćemo vam u nastavku teksta prikazati specifičnosti ovog sporta, kao i našu preporuku svih Kangoo Jumps objekata u sistemu!

 

Zašto Kangoo Jumps?

 

Ovo je neobična disciplina koja izuzetno podseća na hodanje/skakanje, gde je sve lepo ukombinovano sa muzikom. Upravo je kreirana kako bi se fitnes doveo na novi nivo, s ciljem motivisanja svih onih vežbača koje manjak discipline i volje sprečavaju da odu na časove. U tu svrhu, dizajnirane su posebne cipele/patike za Kangoo Jumps koje su rezultat 20 godina predanog rada i istraživanja. Prilagođene su svim uzrastima i kondiciji, a početak nošenja ove obuće će biti čudan, sve dok se ne naviknete. Kada govorimo o prednostima ove discipline, navešćemo sledeće: otklanjanje stresa i prikupljene negativne energije i nervoze, jačanje imuniteta, fizičke i mentalne snage, gubitak viška kilograma, prevencija povreda i jačanje koštanog sistema, povećanje snage i izdržljivosti svih mišića i što je najvažnije –  povećano lučenje endorfina, hormona sreće. Štaviše, jedan čas kangoo jumps čas od 60 minuta predstavlja fantastičan kardio trening koji kombinuje ples, muziku i vežbanje. Što je najvažnije – za ovu aktivnost nije neophodno nikakvo prethodno iskustvo, već samo volja i želja za postizanjem zacrtanih ciljeva.

 

U nastavku teksta pročitajte sve o objektima iz našeg sistema koji u svom programu sadrže upravo Kangoo Jumps program:

 

#1 TeamFit, Kneginje Zorke 96, Beograd

 

Ovaj već sada uveliko popularni vračarski objekat prepoznatljiv je između ostalog po Kangoo Jumps programu i predstavlja jedinog partnera koji u Beogradu drži časove iz ove discipline. Da li ćete vežbati u teretani, posvetiti se zumbi ili ćete sve to spojiti u jednu disciplinu – kangoo jumps, svakako na vama ostaje. Pozitivni komentari korisnika FitPass kartice su sasvim dovoljna preporuka da sa sjajnim trenerima svojih sat vremena dnevno provedete upravo u TeamFit-u.

 

#2 Studio Top Form, Rumenačka 33, Detelinara, Novi Sad

 

Novi Sad se može pohvaliti sjajnim, visoko ocenjenim objektom koji u svojoj ponudi ima Kangoo Jumps program. Takođe, širok spektar grupnih programa i kombinovanje istih po želji, omogućava svakoj članici da pronađe ono što joj najviše odgovara, po intenzitetu ili sadržaju. Od joge, pilatesa, preko raznih aerobnih i plesnih sadržaja, pa sve do moćnog body-forminga i pump-workouta. Nasmejani i seritifikovani instruktori su tu da vam za sat vremena ispune ceo dan energijom i raspoloženjem.

 

#3 Kangoo Club Vojvodina, Harambašićeva 4, Subotica

 

U Subotici, sve pripadnice lepšeg pola mogu prisustvovati časovima Kangoo Jumps-a. Pored sjajno kompletiranog kardio programa, sigurni smo da će vam ovaj sportski objekat biti među omiljenim u FitPass sistemu. Odaberite svog trenera i prijatelja sa kojim ćete zajedno vežbati, a zabava je svakako zagarantovana. Takođe, za sve članove ovog objekta, Kangoo Club Vojvodina organizuje besplatnu analizu i merenje tela: procenat masti u organizmu, procenat mišićne mase tela, procenat vode u telu, procenat viscelarnih masti i BMI indeks.

 

#4 Kangoo Fit & Dream Gym, Bulevar Dr Zorana Đinđića 17, Niš

Nišlijke, u samom centru grada čeka vas fantastičan sportski objekat sa istom takvom ponudom. Nije bez razloga najpopularniji ženski fitnes centar u Nišu. Tim mladih instruktora svakodnevno nesebično pomažu svojim polaznicima da ostvare svoje ciljeve. Ponesite lepo raspoloženje, a ostalo prepustite trenerima koji će vas usmeriti na odgovarajuću sportsku aktivnost, u ovom slučaju – na Kangoo Jumps časove!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *