Održan drugi po redu ‘Vivia Run&More Weekend’ festival sporta, muzike, zabave i edukacije


FitPass sa zadovoljstvom podržava dešavanja koja za cilj imaju promovisanje fitnes kulture i sporta uopšte. Ovaj već sada uveliko popularan Festival, održao se od 19. do 21. aprila u Banja Luci u organizaciji Support marketing centra, Atletskog kluba Banja Luka i Run&More Community tima.

Tvrđava Kastel je i ovog proleća bila epicentar dešavanja u kojima su učestvovali svi – od najmlađih preko svih odraslih rekreativnih i profesionalnih sportista. Glavni, odnosno, centralni događaj bio je RMC Banja Luka Half Marathon, to jest – polumaratonska trka. Jedna od zanimljivijih činjenica je ta da je u Tropic Bambini Maratonu istrčalo više od 700 mališana.

Verujemo da će ova tradicija biti uspešno nastavljena s godinama. 🙂

 


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.