Od sada dostupna FitPass aplikacija!

Predstavljamo vam nešto na čemu smo jako predano radili, prateći želje i potrebe korisnika, kao i svetske, fitnes trendove. Predstavljamo vam jedinstvenu FitPass aplikaciju za, iOSAndroid platforme, Huawei user-e! Sama aplikacija je praktična za korišćenje, a pristup vašem korisničkom profilu i podacima za plaćanje jednostavan. Osim što će vam u potpunosti biti olakšano prilikom biranja omiljenog sportskog objekta za vežbanje jeste i njihov celovit prikaz, uključujući udaljenost od Vaše trenutne lokacije i ocenu korisnika.

 

 

 

 

Takođe, aplikacija omogućava brzu registraciju novih korisnika, sadrži pregled najbolje ocenjenih objekata u sistemu, sistem preporuke prijatelja, nalog za uplatu sa svim informacijama i opciju produženja članarine. Isto tako, omogućen je i pregled preostalih termina za trening, kako za regularnu tako i za Student FitPass karticu.


FitPass aplikaciju možete preuzeti direktno putem Google Play Store-a , App Store-a ili Huawei APP Gallery. Takođe, u nastavku teksta klikom na fotografiju preuzmite našu aplikaciju na Google Play Store-u , App Store-u ili Huawei AppGallery u zavisnosti da li imate Android smart phone, iPhone ili Huawei telefon.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *