Koji si znak u FitPass sportoskopu?


Spremili smo vam specijalno izdanje koje će vam otkriti koja fizička aktivnost je najbolja shodno vašem horoskopskom znaku i senzibilitetu. Verujemo da ste upoznati sa FitPass konceptom koji podrazumeva da sa jednom karticom možete trenirati i birati između 650 sportskih objekata, 60 disciplina u preko 25 gradova širom Srbije. Student FitPass kartica je izuzetno popularna jer sa njom možete uskladiti vežbanje sa treninzima i tako provoditi vreme u najboljim teretanama na teritorijama Beograda i Novog Sada.

Otkrivamo vam šta je ono što je baš po vašoj meri:

 

Ovan

 

Boks i kik-boks, što da ne?

Volite sportove u kojima dominirate i koji su po prirodi brzi i dinamični. Baš zbog toga, vaša energija i konstitucija su idelane za bavljenje zahtevnih disciplina poput boksa, kik-boksa i tekvondoa. Više od 70 miliona ljudi trenira tekvondo u preko 190 zemalja. Za šta ste se odlučili?

 

 

 


Bik

 

Ova disciplina je idealna za energične bikove

Po prirodi ste snažni, pouzdani i želite da osetite sigurnost u svemu. Zbog toga vam je potrebno vreme da se zainteresujete za sport. Najbitnija stvar je da u njemu uživate, pa vam preporučujemo kapueru, gimnastiku ili aerobik.

 

 

 

 


Blizanci

 

Sjajna za društvenjake

Društvenost blizanaca, kao i njihova sklonost ka timskom radu je nešto što obožavaju. Stoga, vi uživate u sportu koji je istovremeno i zabavan. Imate dobre reflekse, oslanjate se na sopstvenu strategiju, zbog toga su za vas odlični krosfit i grupni treninzi.

 

 

 

 


Rak

 

 

Kajaking, što da ne?

Za vas emotivce, bitno je da pronađete disciplinu koja će vam vratiti fokus i koncentraciju, pa je prisutan i strah od novih svari. Ronjenje ili kajaking su idealni za vas, štaviše – veliki broj profesionalnih sportista su rakovi u horoskopu.

 

 

 

 


Lav

 

Ekstremni sportovi se vezuju za njihov senzibilitet

Dominantni ste, pa ćete svaku disciplinu koja vam omogućava da se istaknete u prvi plan uključiti u svoju vežbalačku disciplinu. Stoga, ne čudi što birate individualne sportove. Bilo da su to ekstremni sportovi poput skijanja.

 

 

 

 

 


Devica

 

Džoging je preporučena sportska disciplina za njih

Pedantne i analitične po prirodi, koju god sport da izaberete, to ćete uraditi temeljno. Bilo da instalirate najnovije aplikacije iz sfere zdravog života ili kupite najbolju opremu za trening. Za vas su idealni individualni sportovi poput džogiranja ili tai-chi drevne discipline.

 

 

 

 


Vaga

 

Za elegantne osobe samo elegantni sportovi

Za graciozne i šarmantne vage je bitno da se kroz sport osete savršeno u svojoj koži, a izuzetno je naglašena i gracioznost pokreta. Klizanje, tenis ili balet su savršene discipline za vas.

 

 

 

 


Škorpija

 

Parkur – neobičan i autentičan

Budući da ste izrazito temperamentna osoba, birate individualne sportove, adrenalinske, odnosno ekstremne dicipline. Baš zbog toga, za vasu su idealni streljaštvo ili skok iz aviona padobranom.

 

 

 

 


Strelac

 

Klasični sportovi se uvek preporučuju njima

Brzi ste i inteligentni u svakom segmentu života, pa ste i predodređeni za sportove na otvorenom. Zbog toga, uvek za vas preporučujemo fudbal, odbojku ili streličarstvo. Spremite se za lepo vreme i intenzivnu fizičku aktivnost.

 

 

 

 


Jarac

 

Za stamene i odlučne jarce, tenis je preporučena aktivnost

Znak u kojem postoji prirodna tendencija ka tradicionalnosti i nestandardnim momentima. Što se tiče sporta, biraju one koji zahtevaju kreativnost, inteligenciju i veliku izdržljivot. Pa tako, preporučujemo ekstremno penjanje, tenis ili košarku.

 

 

 

 


Vodolija

 

Joga ili badminton za ove slobodnjake

Po prirodi su originalni i specifični, a istovremeno žele da im sve bude zabavno. Vole netipične sportove, koji obuhvata širi nivo delovanja i razmišljanja. Badminton, joga ili jahanje – izbor je prilično šarenolik.

 

 

 

 


Ribe

 

Ova disciplina vam je dostupna sa vašom FitPass karticom

Emotivne i prilagodljive svemu, one obožavaju sve što je vezano za vodu i pokretljivost. Sa dodatkom elementa senzualnosti. Pa tako, za njih su idealni golf, vaterpolo ili pak orijentalni plesovi.

 

 

 

 



Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.