Najveći privatni zdravstveni sistem u Srbiji MediGroup svim FitPass korisnicima nudi sjajan popust!

Zadovoljstvo nam je kada na kvalitetan način širimo zdrave navike i sportsko ponašanje, a pogotovo kada u tom procesu imamo parnere koji nas u tome svesrdno podržavaju. Stoga, zajednička saradnja između nas i MediGroup, najvećeg privatnog zdravstvenog sistema u Srbiji i regionu će i ovog puta obradovati sve FitPass korisnike.

 

Zašto MediGroup?

 

Fizička aktivnost i rekreacija predstavljaju jedne od najvažnijih stavki opšteg zdravstvenog stanja. Opšte je poznato da fizička aktivnost utiče na dobro raspoloženje, održavanje kondicije i vitke linije, kao i sveukupno zdravstveno stanje organizma. No, da bi se vežbalo, prvenstveno je bitno proveriti da li je organizam spreman za fizičku aktivnost. Lekarski, tj sistematski pregledi su polazna tačka za dizajniranje odgovarajućeg programa vežbanja. Specifični testovi koji se koriste u proceni zavise od zdravlja i ciljeva pojedinca.

MediGroup već godinama unazad predstavlja najveći privatni zdravstveni sistem u Srbiji i regionu. Dijapazon medicinskih usluga koji pokrivaju je zaista impresivan, a u okviru njega posluje devet domova zdravlja, opšta bolnica i tri specijalne bolnice. Za njihovo ime se vezuje profesionalnost i kvalitet usluge, pa tako MediGroup konstantno ulaže u razvoj sistema, opremu, prostor i edukaciju zaposlenih.

 

Kome su namenjeni lekarski pregledi?

 

Lekarski pregledi su namenjeni apsolutno svima, od rekreativnih do profesionalniih vežbača. Pre početka svakog programa vežbanja potrebno je ispitati istoriju bolesti, utvrditi trenutno zdravstveno stanje putem sistematskih pregleda i konsultovati se sa lekarom i profesionalnim trenerom. Profesionalni instuktori, treneri i sportski stručnjaci preporučuju lekarske preglede kako bi utvrditi trenutno zdravstveno stanje, rizike ili ograničenja pojedinaca ili saznali o prošli povredama ili operacijama. Na osnovu testova mogu proceniti određen kondicioni nivo, što će im olakšati prilikom identifikovanja ciljeva, interesa i motivacije za ostvarivanje, kao i odabir odgovarajućeg treninga i načina vežbanja.

 

Svi vlasnici FitPass aktivne članarine će moći da ostvare specijalne pogodnosti i to:

u odnosu na redovne cene i to na sistematski pregled za rekreativce (osnovni paket) i sistematski pregled za rekreativce (prošireni paket). Popust se obračunava u odnosu na redovne cene i ne ostvaruje se na ostale usluge. Dovoljno je da tokom plaćanja usluge pokažete svoju karticu sa ličnim dokumentom, i popust će vam biti obračunat.

 

Za dodatne informacije oko visine popusta i zakazivanja pozovite MediGroup call centar: +381 11 40 40 100


Popust je moguće ostvariti samo u sledećim ograncima:

  1. Dom zdravlja ,,MEDIGROUP dr Ristićˮ OGRANAK ,,MEDIGROUP – Narodnih herojaˮ, ul. Narodnih heroja 38, Novi Beograd;
  2. Dom zdravlja ,,MEDIGROUP dr Ristićˮ OGRANAK ,,MEDIGROUP – BULEVARˮ, Bulevar kralja Aleksandra 294, Beograd;
  3. Dom zdravlja ,,MEDIGROUP dr Ristićˮ OGRANAK ,,MEDIGROUP – KALENIĆˮ, Makenzijeva 57, Beograd;
  4. Dom zdravlja ,,MEDIGROUP dr Ristićˮ OGRANAK ,,MEDIGROUP – DORĆOLˮ, Cara Dušana 58, Beograd;
  5. Dom zdravlja ,,MEDIGROUP dr Ristićˮ OGRANAK ,,MEDIGROUP – Banovo Brdoˮ, ul Visoka 16, Beograd

PAKETI

Sistematski pregled za rekreativce obuhvata:

  • Laboratorijske analize krvi i urina (kompletna krvna slika, leukocitarna formula, sedimentacija, glukoza, urea, kreatinin, bilirubin direktni, holesterol –HDL, LDL, trigliceridi, AST, AL, gvožđe), ultrazvuk abdomena, opšti lekarski pregled (anamneza inspekcija auskultacija, palpacija, perkusija sa EKG-om);

Sistematski pregled za profesionalne sportiste obuhvata:

  • Laboratorijske analize urina i krvi (kompletna krvna slika, leukocitarna formula, sedimentacija, glukoza, urea, kreatinin, bilirubin direktni, holesterol –HDL, LDL, trigliceridi, AST, AL, gvožđe), ultrazvuk abdomena, spirometrija (kapacitet pluća, otkrivanje i praćenje plućnih oboljenja), ultrazvuk srca, opšti lekarski pregled (anamneza, inspekcija auskultacija, palpacija, perkusija sa EKG-om).

 

 

MediGroup – zašto je vredan vaše posete?

 

Komunikacija sa njima i celokupan doživljaj pružanja usluge je u potpunosti profesionalan i efikasan. Pored zvaničnog sajta, sve bitne informacije možete da dobijete pomoću korisničke podrške (+381 11 40 40 100) i na svim njihovim digitalnim (Instagram i Facebook) platformama, a verujemo da će vam svaki medicinski problem ili neugodnost lakše pasti kada svoje poverenje po pitanju zdravlja pružite vrsnim stručnjacima iz MediGroup sistema.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *