FitPass Belgrade Open 2019: Takmičenje čija popularnost ne jenjava!


FitPass Belgrade Open 2019, takmičenje u bodybuilding-u, fitness-u i bikiniju, održano je 20. oktobra, već tradicionalno u Centru za kulturu ”Vlada Divljan” na beogradskoj opštini Palilula. Prepoznajući ogroman značaj i isto toliku posećenost iz godine u godinu, FitPass je sa velikim zadovoljstvom podržao ovaj fitnes događaj.

Na samom takmičenju je svoj doprinos dalo više od 100 učesnika, pred prepunom salom i publikom koja je došla iz različitih delova naše zemlje, a i regiona. Brojni nacionalni i svetski šampioni su izašli na crtu i učestvovali u ovom već sada tradicionalnom događaju. Takođe, kompanija FitPass je podržala i Belgrade Open za mlađe uzraste u fitnesu.

Takmičenje je održano u organizaciji Saveza Srbije za bodi bilding, fitnes, bodi fitnes i aerobik uz veliku podršku Bodybuilding kluba Ahilej, a generalni pokrovitelj novčanih nagrada bio je i FitPass. Takođe, podršku u robnim i novčanim nagradama su pružili i Upgrade Nutrition, Fitness centar Octagon kao i ostali brojni sponzori. Revija izvajanih muških i ženskih tela nije promakla velikom broju štampanih i online medija, a proglašeni su i pobednici iza kojih su meseci rada i truda. Apsolutni pobednik jeste bodibilder Vuk Ranković iz kluba Ahilej.

 

Kako je bilo na takmičarskoj reviji, pogledajte u nastavku:

 


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.