Sjajni popusti i ovog Crnog Petka! Akcija traje 48h!


Prijavite se za Black Friday 2019 na ovom linku!

 

Akcija će početi 29. novembra i trajaće do 30. novembra do ponoći. Ostvarite popuste od 50% na mesečne pakete Basic, Classic i Premium, kao i popust od 30% na tromesečni paket Classic S. Takođe, omogućili smo do 60% popusta na sav asortiman FitPass Gear sportske opreme koji je moguće ostvariti samo online putem na ovom linku! Takođe, za sve porudžbine preko 1.500 dinara dostava je besplatna (svi dodatni popusti se NE MOGU sabirati sa FitPass Gear popustom)! Popust traje do 30.11. u ponoć ili do isteka zaliha! 

Ponuda je toliko atraktivna, da je sam Cobi odlučio da se spremi za predstojeću zimu. Pogledajte u nastavku za koje treninge se on opredelio:

https://www.youtube.com/watch?v=lvGw0Owbs34

 

Napomena: Svi dodatni popusti koje ste sakupili do sada se mogu obračunati na ovaj popust u sklopu Black Friday promocije (sistem preporuke – Basic i Classic paketi, kodovi, vaučeri i Novobeogradski klub, Super Kartica). Akcija se odnosi i na nove i na postojeće korisnike.*

 

Ova akcija se NE odnosi na FitPass Student karticu. Takođe, akcija važi samo za fizička lica, NE i za korporativne korisnike, pri čemu nije potrebna ponovna registracija ukoliko ste se već u nekom prethodnom periodu registrovali. Korisnici koji su se već registrovali, ali NISU kupili svoju karticu, akciju će iskoristiti tako što će odabrati opciju ”uloguj se”, uneti e-mail adresu i šifru koju su prvobitno koristili prilikom registracije i odabrati opciju “produži karticu“, pa potom izabrati željeni paket članarine sa popustom.

 

BITNO: Ukoliko ste novi korisnik i želite da na našim prodajnim mestima kupite članarinu, zamolili bismo Vas da se pre samog dolaska registrujete (odnosno napravite korisnički profil) radi što brže i kvalitetnije obrade Vašeg zahteva.

 

* Svaki postojeći korisnik kojem ističe članarina nakon 31. decembra 2019. godine (uključujući i 31. decembar) neće biti u mogućnosti da iskoristi akciju za Black Friday. Uplatu željenog paketa možete izvršiti u periodu 7 dana od izvršene registracije. Molimo Vas za strpljenje jer ne garantujemo da će kartice (ili članarine) koje su naručene online putem, a potom i plaćene istog dana biti obrađene tog dana, zbog velikog broja zahteva. Ovo se odnosi i na neradne dane tokom vikenda.


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.