Super Kartica tips&tricks: Kako preživeti slave i praznike, a ostati fit?


Sezona zimskih proslava je uveliko u toku. Nižu se slavske gozbe, a uskoro će se u zgusnuti raspored uključiti i novogodišnje i božićne večere. I dok se radujemo svim tim prazničnim okupljanjima kojima ispraćamo ovu godinu, svima se po glavi „vrte“ kilogrami i kalorije. Ono što sve nas brine je kako uživati u svim specijalitetima koji nas očekuju, a da ostanemo fit. Mi vam dajemo par predloga kako da se bolje organizujete i da vam najradosniji deo godine ne pokvari briga o kilogramima i zdravlju.

 

Organizujte vreme

 

Zahvaljujući Super Kartici i FitPass-u imate na raspolaganju različite tipove treninga koje lako možete uskladiti sa vremenom koje imate na raspolaganju, pa možete otići i na polu časovno plivanje ukoliko nemate vremena za ceo trening. Novogodišnju kupovinu možete zameniti online kupovinom kako biste uštedeli vreme na obilazak šoping centara i gužve i to vreme utrošite na produktivan trening koji vas neće iscrpiti kao kupovina.

 

Super poklon

 

Kada ne znate šta da odnesete kao poklon za slavu ili novogodišnje praznike, super izbor je uplata mesečne članarine za teretanu. Tako ćete imati motivaciju i društvo za trening, a zahvaljujući Super Kartici imaćete dodatni popust na ovaj super koristan poklon.

 

 

Super pogodnosti

 

Znajući gde idete na večeru, možete uskladiti lokaciju treninga sa adresom na koju ste se uputili. Tako ćete napraviti dobar balans odradivši trening pa napraviti malo oduška uz bogatu trpezu.

 

I upamtite, bitan je kontinuitet. Par dana konzumacije jače hrane neće narušiti vaš višemesečni trud. Uvek treba napraviti mali predah i opustiti se, bitno je da ta opuštenost ne potraje duže. Uživajte!


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.