Želimo vam mnogo uspeha, zdravih i fit odluka u 2020. godini! Srećna nova godina!


U proteklih pet godina, motivisali smo brojne vežbače da svoju svakodnevicu upotpune zdravim navikama i to baš sa svojom FitPass članarinom.

 

Hvala vam na ukazanom poverenju. 🙂

 

 

U proteklih godinu dana prepoznati smo od strane velikog broja individualnih korisnika i kompanija, koji su svoju fitnes svakodnevicu upotpunili ovom univerzalnom sportskom ulaznicom. Ponosni smo na svaki pojedinačni projekat, a verujemo da ćemo u narednih 366 dana pripremiti još iznenađenja i zajedno sa vama proširiti značaj zdravih sportskih navika.

 

Trenirajte u preko 650 sportskih objekata i 70 sportskih disciplina u više od 30 gradova širom Srbije sa vašom FitPass članarinom!

 


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.