Treneri savetuju: Inspiracija i motivacija za vežbanjem ne jenjavaju


Ne postoji savršen pristup treningu, a ni ishrani. To najbolje zna Miloš Premčević, naš brend ambasador, fitness instruktor i personalni trener u sportskim objektima u Beogradu i Pančevu. Kako sam kaže, svaka osoba je individua za sebe jer ono što odgovara njegovim sportskim potrebama, neće drugoj osobi dati iste rezultate. Kroz menjanje programa vežbanja nakon određenog perioda, treba spoznati šta nam najviše odgovara, jer moramo da osluškujemo šta nam telo govori. Dobitnoj kombinaciji se pridružuje i raznovrsna ishrana koja mora da sadrži sve aspekte: proteine, hidrate, zdrave masti, minerale i vitamine.

 

,,Prednost uvek dajem jutarnjem treningu, jer budimo telo, a samim tim i metabolizam počinje aktivno da radi na početku dana. Najbitnije od svega jeste da se trening ne preskače, a vreme svako organizuje prema svojim potrebama.ʻʻ

 

Proces promene nije brz i to najbolje zna Miloš koji poslednjih devet godina drži treninge, a kroz njegov program je prošlo blizu 500 rekreativaca i profesionalnih sportista. Na početku ga je za postizanje najbolji rezultata u vežbanju motivisao fizički izgled, ali pored estetike, zdravlje je zapravo najbitnije. Ličnu satisfakciju doživljava kada klijenti postignu zacrtane ciljeve: uspešno eliminisanje viška kilograma, dobijanja mišićne mase, pripreme za takmičenje ili pomoć osobama sa povredama. Baš zbog toga što uspeh ne dolazi preko noći, tako i on postepeno motiviše druge da istraju u svojim fitnes namerama.

Kako ističe, ima velike aspiracije ka nacionalnim i regionalnim bodibilding takmičenjima. Sport koji je kao takav pun odricanja ima jednu lepu stvar – njime se bavite isključivo iz ljubavi. Dobijanje medalja nakon završenog takmičenja je za ličnu satisfakciju, ali novac koji se uloži u isti ne može da se vrati. Svakako, ukoliko se priliku ukažu, za Miloša je bodyclassic kategorija u kojoj bi voleo da nastupi.


Tekst je autorski i kreiran od strane našeg brend ambasadora Miloša Premčevića

Za više pitanja i detalja, možete ga zapratiti na Instagram profilu:

https://www.instagram.com/milos_premcevic/?hl=en


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.