FitPass podržao ovogodišnji Women’s Fest


Osmi po redu Women’s Fest My Choice održan je proteklog vikenda (29.02. i 01.03.) u centralnom atrijumu šoping centra Delta City.

Imali smo to zadovoljstvo da učestvujemo na ovoj manifestaciji koja na svoj, poseban način slavi predstojeći ženski praznik. U prijatnoj atmosferi, na jednom mestu su se okupili najkvalitetniji brendovi sa svojim proizvodima i uslugama usmerenim na zdravlje i negu pripadnica lepšeg pola.

Brend ambasadorke naše kompanije su svim posetiocima predstavile benefite jedinstvenog FitPass koncepta, usput motivišući sve goste da učestvuju u zanimljivoj aktivaciji i tako pokažu svoju kreativnost.

Dan žena je bez sumnje praznik koji bi trebalo da se obeležava svakog dana, bez obzira na priliku ili momenat. Zbog toga svesrdno podržavamo ovakve manifestacije.

 

Pogledajte u nastavku delić atmosfere sa događaja:

 

 

Izvor fotografija: Todor Milivojević


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.