Turnir u ovoj borilačkoj veštini oborio sve rekorde!


VIN challenge BJJ NO-GI turnir u brazilskom džiju-džicu održao se 1. marta u voždovačkom sportskom centru Šumice sa početkom od 10h. Ovo je prvi organizovani turnir u Srbiji sa fokusom na ovakvu vrstu borilačke veštine.

Zadovoljstvo nam je bilo da ovo veliko takmičenje ne samo od nacionalnog već i regionalnog značaja svesrdno podržimo, pogotovo zbog učešća značajnog broja afirmisanih i manje afirmisanih sportista iz ovog neobičnog sporta.

Velika posećenost govori u prilog o sve većoj popularnosti brazilske džiju-džicu pogotovo u Srbiji. U 21 kategoriji su proglašeni pobednici, a najbolji sportisti i sportiskinje su bili nagrađeni vrednim novčanim i robnim nagradama.

 

Pogledajte u nastavku delić atmosfere sa ovog takmičenja za koje se nadamo da će u kontinuitetu održavati ovu tradiciju:

Izvor fotografija: Todor Milivojević


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.