Vežbaj kod kuće #5: Eksplozivan trening za celo telo


Za kvalitetan trening ne morate da imate vrhunsku opremu i uslove, dovoljno je da svoju svakodnevnu rutinu obojite vežbama koje će povećati vašu kondiciju i snagu.

Kada motivacija posustane, zamenjuje je disciplina. U dopuni sa kreativnošću i minimalnim brojem rekvizita, možete postići odlične rezultate. Pogotovo ako su vam dostupne alternative koje vam mogu pomoći ukoliko ste sprečeni da trenirate u omiljenom fitnes centru. Uz minimalno rekvizita ili bez njih, trening u kućnim uslovima može biti i te kako efikasan. Na taj način održavamo formu, testiramo našu disciplinu i spremnost da ovakav trening dovedemo do savršenstva.

Baš zbog činjenice da fizička aktivnost, između ostalog, jača vaš imunitet, vreme koje posvetite vežbanju će vam biti dragocenije.

 

Kvalitetan i efikasan trening koji tangira sve grupe mišića će vam ovog puta pokazati naši partneri Teget, sportski objekat prepoznatljiv po vrhunskom konceptu i velikom broju vežbača koji su zdrav život i redovnu fizičku aktivnost stavili na prvo mesto.

 

U videu u nastavku će vam postepeno biti objašnjena svaka vežba, kao i način njenog izvođenja, a sve što vam je potrebno jesu štoperica, prostirka i zid. Vežbe su jednostavne, ali efikasne.

Redosled vežbi:

Warm up
3 rounds
5 wall slides
10 Alt. toe touches
20 jumping jacks
30 sekundi side plank/side

AMRAP 8′ (as many raps as possible)
20 cossack Squats
15 push-ups
10 hollow rocks

Rest 3 min

AMRAP 8′ (as many raps as possible)
20 reverse lunge
15 v-ups
10 burpeesAcessory:
30 sec on 30 sec off
for 5 min
Russian twist (unweighted)


Podelite ovaj video, tagujte nas i Teget na Instagram i Facebook profilima i uz hešteg #FitPassAtHome pokažite nam koje vežbe praktikujete kod kuće! 🙂


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.