Specijalan popust za sve FitPass korisnike u Ogistra Vitamine Shop-u!

Aktivni vežbači koji vode računa o svom zdravlju kao i o kontinuiranom napretku forme, moraju razmišljati o dodatnoj suplementaciji kako bi uneli dovoljno nutrijenata i očuvali zdravlje. Za sve naše FitPass članove, kojima je sportski način života jako bitan, omogućili smo 10% popusta na ceo asortiman Ogistra Vitamine Shop-a.

 

Posetite novootvoreni Ogistra Vitamin Shop, konsultujte se sa stručnim osobljem i izaberite proizvode koji će vam pomoći da budete zdravi i dostignete željenu formu. A neki od najpopularnijih su:

 

  • Proteini

 

Protein je jedan od najpoznatijih proizvoda za suplementaciju, jer povoljno utiče na imuni sistem vežbača, a u isto vreme tokom vežbanja postaje izvor metaboličke energije. Ukoliko želimo da dobijemo sve hranljive materije koje su nam potrebne, morali bismo uneti preveliku količinu hrane, što bi podrazumevalo da nemamo pravilnu ishranu. Proteinska dijeta nam omogućava da uvedemo u ishranu proteinske dodatke, koji olakšavaju varenje, a istovremeno jačaju organizam. Naravno, proteinska dijeta znači i da se možemo osloboditi viška kilograma uz protein za mršavljenje.

 

  • Aminokiseline

 

Aminokiseline su osnovni gradivni elementi proteina. Vrednost proteina koji se nalaze u namirnicama biljnog i životinjskog porekla procenjuje se na osnovu aminokiselinskog sastava. Izuzetno su važne za jačanje imuniteta, oporavak i regeneraciju nakon povreda, zaštitu mišića od razgradnje, stimulaciju lučenja prirodnog hormona rasta i intenzivnije sagorevanje masti.

 

  • Kreatini

 

Kreatin monohidrat je verovatno najuspešniji preparat za dodatak ishrani u istoriji. Služi za povećanje mišićne mase, otpornost na zamor, sprinterske sposobnosti, poboljšanje funkcija ćelija mozga… Za razliku od suplementa koji koriste samo napredni sportisti, kreatin pruža prednosti bez obzira na nivo na kom se nalazite. Poboljšava performanse treninga velikog intenziteta do 15%.

 

  • Sagorevači masti

 

Specijalno dizajnirane kombinacije hranljivih materija koji ubrzavaju metabolizam, a uz to i pomažu u očuvanju mentalnih funkcija kod žena i borbi protiv steriliteta kod jačeg pola. Sagorevači masti u Ogistra Vitamin Shop-u nisu napravljeni na sintetičkoj bazi i cena im je najniža na domaćem tržištu.

 

  • Stimulatori hormona

 

Stimulatori hormona rasta oslobađaju skrivenu energiju u nama i koriste je tako da mnogostruko uvećaju efekte našeg truda.

 

  • Kofein

 

Snagu i energiju potrebnu da bismo savladali intenzivne napore, kao i mentalnu koncentraciju možemo pronaći u kofeinu. Ogistra shop svojim klijentima, osim samog proizvoda, nudi i savetovanje prilikom kupovine suplementa i planiranja režima vežbanja.

 

  • Omega 3 masne kiseline

 

Ove esencijalne masne kiseline nalazimo u ribama i određenim biljnim izvorima. Ljudsko telo ih ne proizvodi, pa je hrana bogata njima do skoro bila jedini izvor pomoću kog smo zadovoljavali našu dnevnu potrebu za njima. Poboljšanje cirkulacije, sniženje visokog krvnog pritiska i nivoa holesterola, očuvanje zdravlja kože i moždanih funkcija samo su neka od blagotvornih dejstava esencijalnih masnih kiselina Omega 3.

 

  • Vitamini i minerali

 

Vitamini i minerali u tabletama i kapsulama kao dodaci u ishrani, neophodne su svim fizički aktivnim ljudima jer pospešuju mnogobrojne procese u organizmu.

 

  • Biljni ekstrakti

 

Biljni ekstrakti su dodaci ishrani koji mogu poboljšati rad pojedinačnog organa ili više njih, pa i celih sistema unutar našeg organizma. 

 

Ostale nutrijente i dodatke ishrani možete naći i informisati se o njima na sajtu Ogistra Vitamin Shop-a.

 

Od sada svi FitPass članovi mogu izabrati svoju pravu kombinaciju dodataka ishrani u Dimitrija Tucovića 45, a ljubazno osoblje Ogistra Vitamin Shop-a će vam dati pravi savet i uputiti u svet suplementacije i bolje forme.

 

OGISTRA VITAMINE SHOP je prvi maloprodajni objekat u Beogradu uz već postojeće objekte u Bačkoj Palanci i Novom Sadu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *