Ruža Rupić, Va Vana, Street Fashion i Andrija Jo o svojoj FitPass rutini


Naši članovi se u većoj ili manjoj meri vraćaju svojim uobičajenim treninzima, a kakva je fitnes rutina naših influensera bila tokom ovog perioda, čitajte u nastavku.

 

Vladimir Gašić @streetfashion101

Moji treninzi u ovom periodu su tekli veoma oprezno, pokušao sam da držim distancu gde je moguće i imam svoj deo prostora na svakom treningu. S obzirom da sam od malih nogu hipohondar, nije mi bilo svejedno u prvom naletu. Već posle kada sam preduzeo sve mere koje su bile na meni, opustio sam se. 

Mislim da je zbog pandemije u kojoj se nalazimo, bolje biti spreman, kako fizički tako i psihički za ovaj neki period. Kod mene u teretani nisam do sada video da neko ne poštuje mere, a uvek sam sa sobom nosio i svoju bočicu alkohola ako mi zatreba. Dok su svi oprezni i vode računa o sebi i svojoj higijeni, nema razloga za izbegavanje treninga.

Sve je do kondicije, ako niste neki zaluđenik teretanom ili niste u top formi, bitno je i dalje održavati kondiciju recimo kardio vežbama kako nam na primer ne bi bilo teško na jedan sprat stepenicama da se popnemo kao što je meni do skoro bilo 🙂

 

Andrija Jović @andrijajo

Najnormalnije sam trenirao uz poštovanje svih mera tokom ovog perioda, jer se manje plašim za seba, a više za svoju porodicu i starije. Živim sam u Beogradu, pa zbog toga ne strahujem toliko.

U teretani gde treniram sve preporuke su se poštovale, čak i kada sam ja neke stvari zaboravio u nekoliko navrata, odmah sam bio opomenut.

Smatram da smo se generalno svi dosta ulenjili tokom karantina i bilo koja fizička aktivnost je bila veoma bitna iz mnogo razloga.

Nisam najbolja osoba koja će dati savete jer i ja nisam neko ko je kontinuirano i redovno trenirao. Organizacija vremena je dosta bitna, a ja još uvek to nisam usavršio. Svakako će se kod redovnih treninga rezultati najbrže videti.

 

Ružica Rupić @ruza_rupic

Imam sjajnog trenera koja mi napravi treninge da mi uvek odgovaraju tako da mi je prošao ovaj period upravo u fizičkoj aktivnosti. Lepo je vreme došlo i onda imam još veću motivaciju da treniram i to često radim prvenstveno zbog zdravlja, a onda naravno i zbog fizičkog izgleda. Bavim se javnim poslom i to je prosto sastavni deo toga!

Smatram da ako vodimo računa o svom zdravlju, jedemo kvalitetnu hranu, treniramo i pijemo vitamine, time jačamo organizam bolje nego bilo kako drugačije!

U mojoj teretani (Iron republic) se ne može ući bez maski i obavezna je dezinfekcija ruku. Svugde imate sredstva za dezinfekciju. Poštuje se mera o broju ljudi u teretani u isto vreme.

Mislim da bi trebalo svi da treniramo, da se hranimo zdravo, pijemo vitamine i jačamo organizam i, naravno, mislimo pozitivno! Moramo nastojati da održavamo koliko-toliko normalan ritam i regularan način života.

Jako je kontinuitet bitan! Ništa vam ne znači da krenete, pa stanete! Nekoliko puta nedeljno po sat/sat ipo vremena svako može da izdvoji za treniranje, a telo će mu biti zahvalno zbog toga.

 

Vanja Veljić @vanjaveljic.official

 

Moji treninzi su se odvijali normalno, uz poštovanje svih propisa i osim pojačane higijene u teretani nisam osetila da je išta promenjeno.
U teretani se poštuju sve mere predostrožnosti, održavanje higijene je pojačano i nose se maske tako da se ne plašim za svoju bezbednost. Sve preporuke se poštuju, prostorije se redovno čiste i dezinfikuju i osoblje uvek nosi maske uključujući i trenere. Veoma mi je bitno da sam u kondiciji i da imam kontinuitet u treniranju, pre svega zbog zdravlja, a onda i zbog vitke linije. Kada treniram mnogo se bolje osećam i psihički i fizički, imam energije, održavam vitku liniju i mnogo sam zadovoljnija sobom.
To savetujem i ostalima. Da se treninzi ne prekidaju, da se sprovode redovno kao što su navikli, naravno poštujući sve preporuke i vodeći računa o sebi i drugima.

 

A kako se odvijala vaša FitPass rutina u ovom periodu?

 


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.