Postali smo deo EXIT i Visa kampanje Velika Bina Za Male Biznise!


„Velika bina za male biznise“ naziv je zajedničke kampanje dva velika brenda! EXIT i Visa, pod sloganom „Prisloni, uštedi i podrži“ pokrenuli su zajedničku kampanju sa ciljem pružanja podrške malim preduzećima koja su izuzetno pogođena pandemijom korona virusa.

 

Jedna od glavnih ideja ove kampanje jeste da se zahvaljujući podršci dva velika brenda ostvare benefiti na obe strane: kako za vlasnike malih preduzeća, tako i za kupce koji odluče da ove biznise podrže.

 

Promocijom malih preduzeća koju EXIT i Visa preuzimaju na sebe, potražnja njihovih proizvoda postaće vidljivija, dok se svim kupcima koji požele da učestvuju u pružanju podrške, obračunavaju popusti za kupovinu, ukoliko se budu služili beskontaktnim plaćanjem Visa karticama.

 

Naša kompanija je rešila da podrži ovu akciju i omogući popust svim korisnicima Visa kartica. Ukoliko platite online svojom Visa karticom možete da ostvarite 5% popusta na sve mesečne pakete.

Više o samom programu, kao i spisku preduzetnika, možete da pogledate na sajtu binazabiznise.rs


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.