Važno obaveštenje u skladu sa novim merama!


Vodeći se novim predlozima i merama Vlade Republike Srbije, kao i celokupnom situacijom u zemlji kada je sve više ljudi zaraženo koronavirusom, odlučili smo da FitPass članarine zamrznemo od subote 5. decembra, do trenutka kada se steknu uslovi za njihovo odmrzavanje. 

 

Iako se novim propisima samo skraćuje radno vreme sportskim objektima, želimo da predupredimo svako potencijalno širenje virusa i što više zaštitimo naše korisnike i njihove porodice. Takođe, verujemo da će i naši partneri sprovesti slične korake kako bismo kolektivno zaštitili vežbače.

 

Teretane i fitnes centri su u prethodnom periodu sprovodili sve neophodne prostorno-dezinfekcione mere, a vežbači se odgovorno ponašali, ali su nove restrikcije obuhvatile ceo uslužni sektor, čiji su sportski objekti deo.

 

Svi oni koji i u novonastaloj kritičnoj situaciji i dalje žele da nastave sa treniranjem i posetama sportskim objektima, a uplatili su FitPass članarinu, mogu da zatraže povraćaj novca putem mail-a kontakt@fitpass.rs

 

Pratite naš blog i društvene mreže kako biste u narednom periodu bili izveštavani o narednim koracima u vezi sa aktuelnom pandemijom korona virusa.

 

Vodite računa o sebi, svojim najbližima, a pre svega o rizičnim grupama, našim starima. Sprovodite fizičku aktivnost i u novim uslovima jer ćete na taj način održavati imunitet, kao i dobro psihičko stanje. Želimo vam sreću i dobro zdravlje.

 

Brzo se vraćamo,

Vaš FitPass


Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.