Šta je Red Bull Fortmaster trka?


Potpuno novi događaj pod imenom Red Bull Fortmaster poziva sve avanturiste na jedinstvenu trku sa preprekama u centru prestonice 22. maja na Beogradskoj tvđavi.

 

U nedeljama iza nas se za premijerni Red Bull Fortmaster događaj prijavilo preko 900 takmičara koji će se u individualnoj i timskoj konkurenciji boriti sa stazom od 3,5 kilometara prošaranom sa 16 prepreka u ovoj jedinstvenoj trci sa preprekama (OCR). Nakon rasprodate rane i regularne promocije, takmičari će moći da nabave kotizacije po ceni od 3.490,00 RSD (individualno) i 13.490,00 RSD (timsko). Svim zainteresovanim Fortmasterima se preporučuje da požure sa registracijom jer je preostali kontigent kotizacija u fazi kasne prijave limitiran.

 

Ovogodišnja beogradska trka na Kališu je samo prva u nizu od četiri Red Bull Fortmaster trke koje za cilj imaju osvajanje različitih tvrđava po Srbiji. Sve ljubitelje posebnih izazova ovog tipa koji su kombinacija trčanja, snage i spretnosti očekuje poduhvat osvajanja po jedne spektakularne srpske tvrđave godišnje, u periodu od 2021. pa sve do 2024. godine.
Na prvom Red Bull Fortmasteru Beogradska tvrđava će ugostiti takmičare koji će na ovoj sprint distanci prolaziti kroz vodu, blato i druge prepreke, tako simulirajući osvajanje tvrđave. Pošto osvajanje Kalemegdana nikad nije bilo lako, nemojte da vas zavara kratka staza.
Svi prijavljeni takmičari će se kroz jednu kvaifikacionu trku boriti za svoje mesto u polufinalnom i finalnom krugu takmičenja. Uz snagu, brzinu i spretnost, taktika će takođe igrati važnu ulogu u osvajanju tvrđave, kao u vreme vitezova i njihovih slavnih pohoda.
Svi oni koji dođu do samog cilja, koji će se simbolično nalaziti kod čuvenog spomenika Pobednik, kući će poneti i prvu u nizu Red Bull Fortmaster medalja, dizajniranih specijalno za ovu priliku. Dizajn prve Red Bull Fortmaster medalje otkriven je tik pred rasprodaju regularnih kotizacija i možete ga videti na linku. Učesnici sva četiri događaja u Red Bull Fortmaster seriji trka će 2024. godine moći da spoje sve četiri medalje u jedan unikatni trofej i tako postanu ultimativni osvajači tvrđava – Fortmasteri.
Red Bull Fortmaster je otvoren za sve one koji žele da iskuse jedinstvenu i nesvakidašnju avanturu u centru prestonice u subotu 22.maja. Nakon što su rasprodate u ranoj i regularnoj promociji, kotizacije za prvi Red Bull Formaster trenutno su dostupne po ceni za individualno (3.490,00 RSD) i timsko (13.490,00 RSD) učestvovanje sve do 15. maja u ponoć, odnosno do rasprodaje ograničenih količina.
Registracija za trku se vrši putem sledećeg linka.

 

Na dan održavanja trke biće preduzete sve mere za minimalizovanje rizika od zaraze virusom Covid-19, koje će u tom trenutku da budu na snazi od strane nadležnih institucija. Radi transparentnosti i odgovornosti prema takmičarima, institucijama i društvu generalno, u danima pre trke biće jasno i blagovremeno komunicirane sve eventualne promene i moguće odlaganje trke Red Bull Fortmaster.

Jedna članarina, neograničene mogućnosti


FitPass vam omogućava pristup sportskim centrima, teretanama, bazenima. Isprobajte jogu, ples, kuglanje i mnoge druge discipline po ceni od samo jedne mesečne članarine.

Pretražite objekte iz našeg sistema


Pronađite objekat u blizini posla, kuće ili fakulteta.

Popusti


Olakšajte sebi vođenje zdravog života! Uz FitPass članarine ostvarujete mnogobrojne popuste u restoranima zdrave hrane, na kupovinu sportske opreme i suplemenata, lekarske i nutricionističke preglede i još mnogo toga drugog.

Pogodnosti za kompanije


Pružite svojim zaposlenima mogućnost rekreacije i unapredite svoje poslovanje po specijalnim pogodnostima.