Ostvarite 10% popusta na sve usluge u Studiu O2

Studio O2, oaza kiseonika, nalazi se u samom centru Kragujevca, u ulici Dr Ilije Kolovića 44. Nastao je kao entuzijastična želja da se fantastično delovanje kiseonika na ljudski organizam približi dragim sugrađanjima, pred njih stavi još jedan nokaut za izgovore i samim tim pruži mogućnost za poboljšanje zdravlja i kvaliteta života. 

Prateći potrebe svojih klijenata, proširuju svoje usluge masažom,  kako bi hiperbarična komora i masaža u sinergiji, doveli do što boljih rezultata.

Svi FitPass korisnici mogu da ostvare 10% popusta na sve usluge u Studiu O2 pokazivanjem svoje kartice. Popust se ne može obračunati na usluge koje su već na akciji.

 

NJEGOVO VELIČANSTVO – KISEONIK

 

Kiseonik je suština života i najzastupljeniji element u prirodi. Priroda je u nama koliko smo mi u njoj. Kiseonik se nalazi u atmosferi i čini 21% zapremine vazduha. Nedostatak kiseonika uzrokuje brojne poremećaje u organizmu i oštećenje ćelija.  Zagadjenost vazduha, nedostatak fizičke aktivnosti, nedovoljan boravak na svežem vazduhu, fizički napori, mentalne aktivnosti izloženost zračenju telefona i računara pri pojačanom korišćenju, preterane sportske aktivnosti, stres, burnout… sve to dovodi do povećane potrebe organizma za kiseonikom. Rešenje koje se nameće je ne čekati pojavu simptoma već odmah delovati preventivno i nadoknaditi kiseonik pa tako omogućiti organizmu nesmetano funkcionisanje.

Hiperbarična komora predstavlja efikasnu mogućnost da na sasvim prirodan način unesete veću količinu kiseonika i možemo reći da tretman kiseonikom predstavlja udah pun zdravlja.

 

HIPERBARIČNA OKSIGENACIJA

 

Hiperbarična oksigenacija se zasniva na udisanju čistog kiseonika, na pritisku većem od atmosferskog, u za to posebno namenjenim uređajima a to su hiperbarične komore.

 

KAKO DELUJE HIPERBARIČNA KOMORA

 

Hiperbarična komora povećava količinu kiseonika u ćelijama tako što kiseonik rastvoren u plazmi dopire do svih ćelija, pa i do onih do kojih je u nemogućnosti da dođe putem krvnih sudova.

 

KOME SU NAMENJENI TRETMANI

 

Tretmani u hiperbaričnoj komori se preporučuju  osobama koje žele da organizmu obezbe više snage, vitalnosti, energije, otpornosti , da zadrže mladalački izgled, za sve one koji žele delovati preventivno te tako spasili organizam od dolaska u stanje hipoksije, koje dalje vodi do raznih disbalansa i oboljenja.

Takodje, namenjeni su osobama kod kojih je već došlo do poremećaja i oboljenja, kao pomoćno sredstvo uz postojeću terapiju, radi bržeg oporavka i regeneracije organizma.

 

PREDNOSTI TRETMANA

 

Tretmani pomažu kod:

  • Jačanja imuniteta i boljeg imunog odgovora
  • Povećanja energije i izdržljivosti
  • Bržeg oporavka usled već nastalih poremećaja u organizmu
  • Detoksikacije organizma
  • Povećanja koncentracije i memorije
  • Borbe protiv glavobolje i migrene
  • Uspostavljanja bolje cirkulacije
  • Razgradnje masti
  • Povećanja proizvodnje kolagena i bolheg hranjenja kože
  • Oslobađanja od stresa i napetosti…

 

MASAŽA

 

ZAŠTO NAM JE MASAŽA TOLIKO VAŽNA?

Svaka vrsta masaža predstavlja jedno prijatno iskustvo zbog trenutnog opuštanja, olakšanja i rezultata koji dolaze.

Naše telo i naše misli su deo jednog sistema.

Misli utiču na naše emocije, a emocije na naše fizičko stanje.

Kruti stavovi, napetost, stres … utiču na naše telo tako što izazaivaju grčenje mišića, napetost tetiva, povrede i stvaraju otežavajuća stanja.

Isto tako, fizičko stanje mogo govori o psiho-emocionalnom stanju osobe. Sve je povezano. 

Holistički gledano, masažom se postiže opušteost na više nivoa – mentalnom, emocionalnom i fizičkom.

I ne zaboravite da je jako bitno ko vas masira, jer pored stručnosti jako je važno da li vam ta osoba energetski prija, pošto masaža prestavlja najstariji vid pomoći dodirom.

Studio O2 vam pruža kvalitetne tretmane, a za energetsko poklapanje – dođite da proverimo! 

 

U Studiu O2 možete osetiti iskustvo pri:

 

* relax maaži

* sportskoj masaži

* maderoterapiji

* anticelulit ručnoj masaži

 

RELAX MASAŽA

 

Tokom relax masaže, kružnim pokretima masiraju se mišići na celom telu i pritiskaju se različitim intezitetom, što čini da masaža na organizam deluje relaksirajuće i opuštajuće. 

Ovo je veoma čest oblik masaže.

 

SPORTSKA MASAŽA

 

Kod sportske masaže pokreti prilikom masaže su jači i intenzivniji, što dovodi do oslobađanja mišića od umora i napetosti. 

Ova vrsta masaže za cilj ima sprečavanje povreda i povećanje izdržljivosti mišića tako što se oni ciljano istežu. 

Tim postupkom se povećava njihova elastičnost.

Namenjena je osobama koje se aktivno bave sportom, rekreativcima i fizički aktivnim ljudima.

 

MADEROTERAPIJA

 

Maderoterapija je tretman dubinske masaže tkiva, u kome se koriste namjenski napravljene drvene alatke. 

Ova tehnika podrazumijeva korišćenje drvenih oklagija kojima se tretiraju određena ciljana područja, a obuhvata mišiće, masnoće i celulit, podstičući limfni sistem, kako bi se telo oslobodilo postojećih toksina.

Oslobađanje toksina dalje utiče na metabolizam koji eliminiše masnoću.

Pokreti oklagijama takođe razbijaju tvrdoglave naslage celulita, čime se smanjuju ispupčenja i izglađuju rupice od “narandžine kore”.

Maderoterapija pruža brze i vidljive efekte.

 

ANTICELULIT RUČNA MASAŽA

 

Prilikom sprovodjenja anticelulit ručne masaže, rukama se tretiraju delovi zahvaćeni celulitom.

To je intenzivna masaža sa jačim pritiskom na zahvaćene delove.

Ova vrsta masaže spada u najefikasnije načine za eliminaciju vode, toksina i celulita iz organizma.

Prilikom masaže koriste se specijalna anticelulit ulja i potrebno je raditi je u serijama kako bi se postigli željeni rezultati.

 

Zato je poruka zaposlenih iz Studia O2, “Ne zaboravimo, da je naš organizam fantastičan, čudesan! Nepogrešivo obavlja sve životne funkcije , ali moramo mu dati ono što mu je za to  potrebano. Figurativno rečeno – naše telo je kao drvo, kako ga hranimo i negujemo, takve nam i plodove daje! Uzmite za sebe najbolje! Svako od nas to zaslužuje! Živeći urbanim načinom života  prepunim obaveza, možda vam se čini da kiseonik nije sada najbitniji u životu, ali ne zaboravite da je ŽIVOTNO BITAN!  Zato je naš slogan –  BIRAM KISEONIK! BIRAM ŽIVOT! Mi smo tu za vas, budite i vi tu za sebe!”

 

Pravo je vreme da iskoristite sve dodatne pogodnosti koje pruža FitPass članarina i FitPass klub!

 

 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *