Svi FitPass korisnici mogu ostvariti 25% popusta na Braun proizvode iz kategorije nega tela

Braun – Dobar dizajn stvoren je da traje

Muškarci i žene širom sveta znaju da su Braun proizvodi pouzdani. Oni vole i veruju brendu – čak i ako nisu svesni inženjeringa, inovacija i posvećenosti koji su sastavni deo svakog uređaja. Stručno znanje u raznim disciplinama je ključ visokog nivoa kvaliteta koji ljudi očekuju kada kupe Braun proizvod.

Braun je nastao u Frankfurtu, u Nemačkoj 1921, kada je mehaničar i inženjer Maks Braun osnovao kompaniju kao radionicu za izgradnju aparata. Od samog početka, kompaniju su karakterisale progresivne ideje, inovativna rešenja proizvoda i korišćenje najnovijih tehničkih dostignuća, koja je Maks Braun uspeo da transformiše u tržišne proizvode.

U Braunu, potrošači su na prvom mestu. Polazna tačka je kako muškarci i žene doživljavaju Braun proizvode i neprekidno traganje za idejama koje poboljšavaju njihov svakodnevni život.

100 godina kasnije, Braun proizvodi su evoluirali i u smislu izgleda i tehnologije. Jedina stvar koja se nije promenila je da je brend i dalje sinonim za visok kvalitet i moderan dizajn. 

Osnovne vrednosti brenda funkcionalnost, kvalitet i estetika su i danas relevantne kao i kada je Braun nastao.

  • Dobar dizajn je jednostavan.
  • Dobar dizajn je praktičan.
  • Dobar dizajn stvoren je da traje.

U periodu od 10.11. – 31.12.2022. u svim Gigatron objektima uz vašu FitPass aktivnu članarinu na kasi ostvarujete popust od  25% na sve Braun aparate iz kategorije nega tela.

Za artikle sa oznakom Šok cena ili Top artikala odobrava se popust od 10%.

Popust se odobrava na maloprodajnu cenu, važi za sve vrste plaćanja i ne može se kombinovati sa drugim popustima, akcijama i ponudama.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *